« Ekosfera
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
EKOLOGIJA

Postani i ti brand koji štiti okoliš - EU Ecolabel

EU Ecolabel daje potvrdu tvrtkama da njihovi proizvodi i usluge zadovoljavaju visoke standarde zaštite okoliša, a s druge strane EU Ecolabel potrošaču olakšava odabir proizvoda ili usluga koje manje opterećuju okoliš

Ovo znači da je dobro za vas :)
Ovo znači da je dobro za vas :) (Arhiva)
Više o

zaštita okoliša

,

EU Ecolabel

Mnogo je načina na koje možemo doprinijeti održivosti našeg planeta, države ili grada pa se tako i industrija sve više okreće ekološkim proizvodima koji čuvaju okoliš i recikliraju ono što ponekad nazivamo 'smećem'. Građanska svijest se mijenja sve brže, a svakim danom neki novi proizvodi, tehnologija ili izumi čovjeku pomažu u stvaranju prijateljskog suživota s prirodom. Sve više turista odabire turistički smještaj koji propagira brigu o zaštiti okoliša te posebnu pažnju posvećuju 'zdravlju' okoliša pri odabiru odredišta.

EU Ecolabel prvi je znak zaštite okoliša Europske unije i službena je eko-oznaka Europske unije koja označava proizvode i usluge smještaja u turizmu koje su prijatelji okoliša.

EU Ecolabel daje potvrdu tvrtkama da njihovi proizvodi i usluge zadovoljavaju visoke standarde zaštite okoliša, a s druge strane EU Ecolabel potrošaču olakšava odabir proizvoda ili usluga koje manje opterećuju okoliš.

U vremenu u kojem potrošači i turisti postaju sve osvješteniji o zdravlju i ekologiji, biraju samo najkvalitetnije proizvode i usluge s visokim standardom!

Znak zaštite okoliša EU Ecolabel je dobar za okoliš i dobar za tebe.

Uz EU Ecolabel i tvoj smještaj može propagirati brigu o zaštiti okoliša! Priključi se sve prisutnijem trendu življenja 'zelenim' stilom života i odluči se na korištenje proizvoda, hotela i kampova koji imaju manji okolišni otisak. Uz EU Ecolabel turisti mogu biti sigurni da određeni turistički smještaj ponosno nosi tu 'veliku' i iznimno bitnu eko-oznaku jer prolazi zahtjevan postupak provjere utjecaja na okoliš u svim fazama životnog ciklusa. Mjerila koja se pritom primjenjuju znanstveno su i stručno utemeljena i bazirana na značajnim utjecajima proizvoda i usluge na okoliš!

Kako bi bili sigurni da radite najbolje za sebe i prirodu, osim okolišnih aspekata, EU Ecolabel mjerila obuhvaćaju i sigurnost primjene te funkcionalnost proizvoda, primjenu alternativnih metoda u proizvodnji ili zamjenu tradicionalnih komponenti ili kemikalija manje štetnima za okoliš.

Više informacija potražite na http://www.mzoip.hr/hr/okolis/eko-oznake.html

31.07.2017. 17:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh