« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
GORIVO

Poskupilo je gorivo nakon prošlotjednog pojeftinjenja

Litra Eurosupera 95 poskupjela je za 13 lipa po litri, dok je litra Eurodizela dobila novu cijenu 12 lipa višu nego do sada

Nove cijene goriva od danas
Nove cijene goriva od danas (FreeDigitalPhotos)
Više o

cijene goriva

,

nove cijene goriva

,

eurodizel BS

,

eurosuper BS 95

Naftne kompanije povećale su u utorak cijene goriva na svojim benzinskim postajama. Prema informacijama koje je prikupio portal cijenegoriva.info, cijena jedne litre najprodavanijeg goriva u Hrvatskoj na Ininim postajama, Eurosupera 95, sada stoji 10,82 kune, što je poskupljenje od 13 lipa. Cijena jedne litre Eurodizela na Ininim benzinskim postajama, pak, poskupila je za 12 lipa i sada stoji 10,04 kune.

Cijene naftnih derivata podigli su i Tiffon, Petrol te Adria Oil, dok bi Lukoil to mogao učiniti danas nakon 14 sati kada i inače mijenja cijene. Konzum benz za sada nije poskupio gorivo, ali će to vjerojatno učiniti sutra.

Točne cijene goriva mogu se pogledati na internetskom portalu cijenegoriva.info. Naime, jedino na portalu cijenegoriva.info korisnici mogu saznati trenutno važeće cijene goriva u Hrvatskoj te izračunati koliko će uštedjeti. Odabirom vrste te količine goriva mogu doznati koliko će uštedjeti ako gorivo toče na najjeftinijoj u odnosu na najskuplju benzinsku postaju.

Podsjetimo, iako je slobodno formiranje cijena benzina u Hrvatskoj dočekano s odobravanjem, ipak potrošači su zakinuti. Aktualne cijene benzina i dizela potrošači mogu vidjeti na takozvanim totemima na benzinskim postajama, a budući da ih neke postaje nemaju, tek prilikom točenja goriva.

20.05.2014. 10:11:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh