« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
GARAŽA

Pošalji video snimku i sviraj na T-Mobile INmusic festivalu!

Natječaj za bendove na T-Mobile INmusic kanalu na MAXtv-u

Prošlogodišnji pobjednici Scroll na stageu T-Mobile INmusica
Prošlogodišnji pobjednici Scroll na stageu T-Mobile INmusica (Mladen Pobi)
Više o

video snimka

,

T-Mobile INmusic

,

natječaj za bendove

T-Mobile INmusic festival  je i ove godine pokrenuo natječaj koji svim bendovima pruža priliku da sviraju na ovom glazbenom spektaklu i svoju glazbu predstave široj publici. Na natječaj naziva "Pošalji video snimku i sviraj na T-Mobile INmusic festivalu" mogu se prijaviti svi zainteresirani izvođači, a publika će u tri kruga glasovanja na festivalskom kanalu MAXtv-a izabrati tri pobjednika.

Izvođači se na natječaj mogu prijaviti do 10. svibnja 2011. tako da putem linka za download pošalju svoje materijale na natjecaj(at)inmusicfestival.com s naznakom "naziv izvođača_ natjecaj za bendove" ili poštom na adresu organizatora. Naglašavamo da to ne moraju biti profesionalne snimke ili spotovi te da u obzir dolaze i isječci live snimki.

Nakon zatvaranja prijava, objavit ćemo imena svih prijavljenih izvođača zajedno s njihovim video snimkama, koje će se prikazivati na T-Mobile INmusic kanalu na MAXtv-u.

Unutar tri kruga natječaja publika će u razdoblju od 23.5. do 12.6., glasovanjem za svoga favorita putem crvenog gumba na MAXtv-u, odlučiti o pobjednicima natječaja koji će zasvirati na T-Mobile INmusic festivalu.

Više informacija o natječaju i uvjetima prijave dostupno je na: www.t-mobileinmusicfestival.com.

21.04.2011. 12:18:52
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh