« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
PRILIKA

Popust na ulaznice za Burhana Ocala za Dan žena

Razveselite svoje žene, majke, sestre i bake glazbenim putovanjem kroz središte Orijenta!

Menart daruje popust
Menart daruje popust (Menart)
Više o

ulaznice

,

popust

,

Istanbul Oriental Ensemble

,

Burhan Oçal

U povodu Dana žena nagrađujemo ljubitelje dobre glazbe, ali i sve avanturiste te poklonike različitih glazbenih kultura s 10% popusta na ulaznice za koncert Burhana Oçala & Istanbul Oriental Ensemblea.

Jedan od najznačajnijih svjetskih world music ansambla u Zagreb nam dolazi u četvrtak 4. 4. 2013. u veliku dvoranu Vatroslava Lisinskog nakon točno 10 godina i rasprodanih koncerata diljem svijeta!

U ovoj jedinstvenoj prilici svi ljubitelji Turske, Istanbula i orijentalne kulture moći će se upoznati i s jednim od najvažnijih aspekata turske kulture - glazbom.

U trenutku kad svi upoznajemo Tursku na malim ekranima te njezinu povijest i tradiciju, u goste nam stižu glazbenici koji priču o Turskoj pričaju raznovrsnošću melodija i nesvakidašnjim instrumentima.

Ovo glazbeno putovanje posjetitelje koncerta provest će kroz mistiku Orijenta, čaroliju melodija i bogatu povijest naroda čije kulturne granice tek slutimo.

Kombinirajući tradicionalne skladbe Turske, Trakije, Balkana i zapadnih zemalja, Burhan Oçal & Istanbul Oriental Ensemble stekli su respektabilnu reputaciju diljem svijeta, kako na samostalnim koncertima, tako i na mnogim velikim festivalima. 
Iskren i emotivan u glazbenom izričaju, ovaj jedinstveni showman nastupao je i pred 150.000 ljudi.

Diljem svijeta publika je očarana nastupima Istanbul Oriental Ensemblea, a turneje i koncerti redovito su im rasprodani, bilo da je riječ o samostalnim ili festivalskim svirkama. Među najzapaženijim su nastupima dvostruko gostovanje na festivalu Womad u Velikoj Britaniji, tri nastupa na EXPO-u u Lisabonu, nastup na festivalu Womex u Berlinu, na festivalu Ravinia te na Montreaux Jazz Festivalu, jednom od najprestižnijih jazz-festivala u svijetu.

 

Ulaznice za koncert slavnog Burhana Öçala & Istanbul Oriental Ensemblea

mogu se kupiti na blagajni Koncertne dvorane

Vatroslava Lisinskog te putem sustava  www.ulaznice.hr  

 

Cijena ulaznica iznosi 130 kuna za treću kategoriju, 160

kuna za drugu kategoriju, 190 kuna za prvu kategoriju te 220 kuna za VIP,

a u povodu Dana žena, u petak 8.ožujka, na blagajni dvorane Vatroslava Lisinskog možete ostvariti popust od 10% te kupiti ulaznice po promotivnoj cijeni!

 

Informacije o koncertu pratite na internetskoj stranici

http://bpm.menart.hr ili na facebook eventu!
08.03.2013. 13:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh