« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina
MMM

Popravite atmosferu prirodnim mirisima

Mirisi imaju velikog utjecaja na naše raspoloženje, stoga pročitajte koji će vam mirisi u trenu odagnati crne misli i pročistiti atmosferu u domu ili uredu

Popravite atmosferu u trenu
Popravite atmosferu u trenu (Shutterstock)
Više o

mirisi

,

prirodni mirisi

Mirisi imaju velikog utjecaja na naše raspoloženje, mogu izazvati mučninu ili gađenje ili nas osvježiti i oraspoložiti. Stoga, kad baš niste u najboljem stanju, evo što vam treba u mirisnoj lampici na stolu. 

Lavanda djeluje umirujuće, pa je možete koristiti u svim situacijama kad vam to treba - tuširajte se ili kupajte koristeći sredstvo s mirisom lavande, a možete i kapnuti koju kap na jastučnicu.

>> Mirisi koji popravljaju raspoloženje >>

Miris geranija ima odlične učinke u smirivanju tegoba PMS-a jer stimulira područja mozga koja su zadužena za hormonalni balans.

Miris vanilije pomoći da vam se vrati kreativnost i smiri mozak, a kako ima i afrodizijački učinak, smislite upotrebu sami ...

Brzo vraćanje koncentracije i oštar um daje miris limuna, stoga ga uvijek imajte pri ruci svježeg - iscijedite par kapi, pomirišite i zatim dodajte vodu i popijte, imat ćete dvostruku korist.

>> Prirodni mirisi protiv bolova, napada gladi i slabog libida >>

Za bolje vježbanje koristite miris metvice koji potiče na kretanje i olakšava izvođenje vježbi, što je sjajna mogućnost da kod kuće napokon pokrenete jutarnju tjelovježbu.

>> Mirisi mogu manipulirati našim mozgom >>

Tjeskoba se uklanja mirisom jasmina koji otpušta kemikalije dobrog raspoloženja, a kako čaj od jasmina pomaže pri mršavljenju, kombinirajte ga sa zelenim čajem i popijte barem dvije šalice dnevno.

11.06.2015. 15:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh