« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
puno vitra

Ponovno voze trajekti za Brač i Hvar

Na trajektima koji polaze iz Makarske i Drvenika jučer je zbog olujne bure bio zaustavljen promet

(Cropix)
Više o

olujna bura

,

trajekti

Trajektni promet između Makarskog primorja i otoka Brača i Hvara koji je jučer zbog olujne bure bio u prekidu, jutros je uspostavljen.

Redoviti trajektni promet na liniji Sumartin - Makarska uspostavljen je jutros u 6 sati, a u 6,30 sati isplovio je i trajekt na liniji Sućuraj - Drvenik, doznaje se od Gradskog centra Osejava iz Makarske.

Na tim linijama trajekti jučer zbog olujne bure, koja je na udare puhala i do 160 km na sat, nisu vozili cijeli dan. Ostali trajekti plove redovito.

U unutrašnjosti zemlje zbog moguće poledice na vlažnim dijelovima kolnika, te duž Jadranske magistrale (D 8) i na cestama u gorju zbog mogućih odrona, treba opreznije voziti, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Jak vjetra usporava vožnju (80 km/h) na dionici autoceste Zagreb-Split između tunela Sveti Rok i čvora Maslenica.

Zbog radova na riječkoj obilaznici od 8 sati do 14 sati dionica Orehovica-Škurinje bit će zatvorena u smjeru Istre, a od 8 sati do završetka radova na čvoru Diračje bit će zatvoren ulazni krak u smjeru Istre.

Zbog suženog kolnika na nekoliko dionica riječke obilaznice prometuje se otežano. Na čvoru Škurinje zatvoreni su izlazni i ulazni krak u smjeru Zagreba. Na čvoru Orehovica zatvoren je uključni krak s riječke obilaznice u smjeru Zagreba i Splita, a promet je preusmjeren na autocestu A7 preko Industrijske zone Kukuljanovo na čvor Čavle.

Pojačan je izlaz teretnih vozila na graničnom prijelazu Macelj. Zatvoren je granični prijelaz Miljana.

 

14.10.2009. 08:40:07
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh