« Iza ogledala
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
PRATITE

Pomrčina Sunca - astrologija i znanost

Pomrčina Sunca, pogotovo ona totalna, izaziva strah i bojazan ne samo kod životinja već i kod ljudi, a usput i potiče teorije zavjere

Crno sunce oduvijek je plašilo ljude
Crno sunce oduvijek je plašilo ljude (Arhiva)
Više o

astrologija

,

znanost

,

proročanstva

,

teorije zavjere

,

potpuna pomrčina Sunca

Potpuna pomrčina Sunca oduvijek je izazivala pozornost ljudi koji su je u davna vremena nazivali Crno Sunce kojem su, očekivano, pripisivali raznorazne (uglavnom negativne) moći.

Takav nas spektakl na nebu očekuje danas navečer, nažalost tek dio zemaljske kugle, ali upravo onaj koji će izazvati najviše kontroverzi i potaknuti gomilu teorija zavjere, proročanstava i svega povezanog s okultnim, na rubu znanosti i - naravno - iza ogledala...

Naime, potpuna pomrčina vidjet će se samo u uskom pojasu SAD, što se već na stotinu različitih načina povezalo s Donaldom Trumpom, najčudnijim predsjednikom u povijesti Amerike.

Najčešća "slučajnost" koja se spominje je povezanost s posljednjom potpunom pomrčinom Sunca koja se vidjela u SAD - dogodila se daleke 1963. godine, i to 20.7. Iste je godine, na petak 22.11. ubijen tadašnji predsjednik SAD John F. Kennedy.

Ne nedostaje niti predviđanja različitih grana astrologije koje se uglavnom bave mogućnošću da Trump odstupi s mjesta predsjednika SAD

I, naravno, tu je klasična zbirka tumačenja proročanstava, teorija zavjera i Biblije na sve moguće načine koji predviđaju kraj svijeta:

Za ekipu koja brije na znanstveni pristup, evo kako možete pratiti živi prijenos potpune pomrčine Sunca za koji se brine, naravno, NASA:

NASA App

NASA App for iOS 
NASA App for Android  
NASA App for Amazon Fire and Fire TV

Društvene mreže

Facebook Live 
Twitter/Periscope
Twitch TV
Ustream
YouTube

A ako vam se ne da ništa od toga, prijenos možete pratiti i na našem portalu :)

21.08.2017. 13:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh