« Film
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
SUMRAK SAGA

"Pomrčina" prikazana u SAD-u

Održana je premijera trećeg nastavka popularne "Sumrak" sage, fanovi kampirali u improviziranom "naselju"

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

premijera

,

Sumrak

,

Twilight

,

vampiri

,

Pomrčina

,

Stephanie Meyer

,

6. prosinca

,

Dornier 17

Kako javlja USA Today, u četvrtak je održana glamurozna premijera "Eclipse", najnovijeg nastavka "Twilight" franšize, u Nokia Theatre u Los Angelesu. Stotine fanova je kampiralo ispred zgrade preko puta (Staples Center), a neki iz "Twilight" ekipe su i osobno posjetili ovo improvizirano naselje.

Peter Facinelli (Dr. Carlisle Cullen) tom se prilikom našalio:
"Ove hamburgere koje dijelim sam sam napravio.. Ali stvarno, ovo je zaista cool, svi mi, i fanovi i ekipa, djelujemo kao dio jedne velike obitelji koju povezuje jedna zajednička stvar."

Tokom trosatne parade na crvenom tepijhu mlade zvijezde su bile izložene velikom pritisku oduševljenih fanova i velikom interesu medija.

Kako se nose s ovom vrstom pritiska? Robert Pattinson, vampir Edward, je rekao: "Jednostavno, znate, vrtim neku melodiju u glavi i trudim se ne misliti previše o svemu ovome - ako bih o tome počeo razmišljati, vjerojatno bih se onesvjestio."

Čini se da Bella, Kristen Stewart, nema takvih problema. Ona kaže: "To je jednostavno posao. Ovako ludo je samo na premijerama, ja inače vodim sasvim normalan život. Ne treba mi ništa da me 'prizemlji'."

Filmovi iz serijala snimljenog prema romanima Stephenie Meyer veliki su hitovi pa se spremaju scenariji za sljedeće nastavke. Već je poznato da će četvrti film, Praskozorje, koji u kina stiže 18. studenog 2011., imati dva dijela.

U Hrvatska kina film stiže 1. srpnja.

28.06.2010. 12:01:29
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh