« Fun
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca

Poljski se supružnici neočekivano sreli u poznatoj javnoj kući

Poljak ostao šokiran kada je među djelatnicama vidio vlastitu suprugu

PODUZETNA Poljakinja suprugu je govorila da radi u trgovini kako bi zaradila nešto dodatnog novca
PODUZETNA Poljakinja suprugu je govorila da radi u trgovini kako bi zaradila nešto dodatnog novca

JEDAN je Poljak ostao nemalo šokiran nakon što je prešavši prag javne kuće u Varšavi među djelatnicama zatekao i vlastitu suprugu, prenosi poljski tabloid Super Express. Ništa manje nije bila iznenađena ni njegova supruga, piše tabloid, kad je shvatila da usluge javne kuće u kojoj radi, traži i njezin suprug. Njemu to navodno nije bio jedini posjet javnoj kući, no toga je puta odabrao krivo vrijeme i ‘naletio' na vlastitu suprugu.

Njegova se supruga zaposlila u bordelu, kako bi, poslije je izjavila, zaradila nešto dodatnog novca kojim je pokrivala dodatne obiteljske troškove. Na ‘posao' je odlazila redovito, a suprugu je govorila kako radi u jednoj trgovini u gradiću nedaleko od Varšave. On nikada nije posumnjao u posao svoje supruge, niti je ona ikada pomislila da njezin suprug ima dodatne potrebe koje zadovoljava u javnoj kući. Šokirani Poljak navodno je najnormalnije ušao u poznati bordel, obavio kratke predradnje, nakon čega mu je, među ostalima, ponuđena i njegova supruga.

- Bio sam zapanjen. Mislio sam da sanjam, rekao je Poljak za Super Express. Kako se osjećala njegova supruga možemo samo nagađati budući da tabloid nije prenio i njezinu reakciju, no pretpostavlja se da je bila jednako iznenađena kao i on. Pouzdana je pak informacija tabloida, prema kojoj je par, nakon punih četrnaest godina skladnog braka, pokrenuo brakorazvodnu parnicu. Ipak, nije navedeno tko je pokrenuo postupak za razvod braka - suprug ili supruga, niti je naznačeno koje su činjenice navedene kao razlog rastave. 

Piše: HINA/MEX
10.01.2008. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh