« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
UHIĆENI KRIMINALCI

Policija u akciji na Knežiji uhitila napadače na Miljuša?

U jednom kafiću na Knežiji uhićeno je više osoba povezanih s kriminalnim skupinama, možda i napadači na Dušana Miljuša

Dušan Miljuš
Dušan Miljuš (Goran Mehkek/CROPIX)
Više o

Dušan Miljuš

,

Knežija

U akciji policije koja je u srijedu sa specijalnim snagama blokirala zagrebačku Knežiju uhićeno je, objavili su večeras hrvatski mediji, nekoliko osoba povezanih s napadima na novinara Jutarnjeg lista Dušana Miljuša i poduzetnika Josipa Galinca iz 2008., no u policiji se, osim izjave da je akcija u tijeku, ni jedan drugi podatak o tom slučaju danas nije mogao dobiti.

"Ne mogu komentirati napise u medijima, policija će se oglasiti kad bude gotovo", rekao je kratko Hini glasnogovornik MUP-a Krunoslav Borovec, dok mediji navode da je uhićeno više osoba koje se povezuje s premlaćivanjima poznatih osoba i da je među njima Đorđe Vuletić optužen u slučaju zločinačke organizacije i bivši policajac.

Ostalo je tako zasad nepotvrđeno je li policija nakon 2,5 godine riješila slučaj brutalnog premlaćivanja Miljuša koji je godinama pisao o kriminalu kao i slučaj premlaćivanja Galinca. Dušana Miljuša su palicama 2. lipnja 2008. ispred njegovog doma premlatila dvojica napadača, a Josip Galinac je pretučen metalnim palicama 17. rujna iste godine. (hina/metro-portal)

 

22.12.2010. 19:34:10
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    xena
    22.12.2010. 20:01
    to bi stvarno bilo čudo da naša policija konacno rijesni jedan slucaj ubojstva ili premlacivanja. sjetimo se samo zecevica i pokrovca
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh