« Fun
objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci
ZBUNJOLE

Policija traži izgubljene ključeve Wembleya

Detektivi nisu uspjeli pronaći ključeve, ali ni dokaze o kaznenom djelu, pa se vjeruje da su ključevi izgubljeni slučajno

Fali jedan set ključeva stadiona
Fali jedan set ključeva stadiona (Arhiva)
Više o

Olimpijske igre

,

Wembley

,

London 2012

U tijeku je policijska istraga o izgubljenom kompletu ključeva londonskog stadiona Wembley, koji su nestali 24. srpnja, samo tri dana prije službenog otvorenja Olimpijskih igara u glavnome britanskom gradu, prenosi The Guardian.

Wembley je jedan od šest stadiona na kojemu se održavaju olimpijski turniri u muškom i ženskom nogometu. Natjecanja u nogometu počela su još prošle srijede, dakle, prije nego što su OI svečano otvorene.

Scotland Yard je priopćio kako ih je londonska policija u utorak obavijestila o tomu da je izgubljen jedan komplet ključeva iz Wembleya, istaknuvši da sigurnost nije ugrožena te da se ne radi o kriminalu.

Detektivi nisu uspjeli pronaći ključeve, ali ni dokaze o kaznenom djelu, pa se vjeruje da su ključevi izgubljeni slučajno. Organizatori Igara brave su odmah zamijenili te izvijestili kako sigurnost nije ugrožena.

Prve ovogodišnje olimpijske nogometne utakmice na tom su stadionu odigrane u nedjelju između Senegala i Urugvaja te između Velike Britanije i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

30.07.2012. 20:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh