« Svijet
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
SEKSUALNI ROB

Policija spasila njemačkog DJ-a od nimfomanke

Nakon dobrovoljnog seksa DJ iz Muenicha poželio je otići doma, no nezasitna nimfomanka ga je zatočila i prisilila na još nekoliko snošaja. Kada je zaspala Nijemac je pozvao policiju

Fotografija vijesti
Više o

Njemačka

,

seks

,

policija

,

nimfomanija

DJ iz Muenicha, kojega je 57-godišnja Njemica zatočila na nekoliko sati kao seksualnog roba, izjavio je u utorak da će tužiti za prisilni seks i nasilno oduzimanje slobode ženu koju je upoznao samo nekoliko sati prije u lokalnom kafiću, javlja Hina.

Dieter S. (43) izjavio je listu T.Z. da je morao pozvati policiju kako bi ga izbavila iz stana Njemice natprosječnih seksualnih apetita koja ga je zaključala, sakrila ključ i prisilila ga da na uzastoni seksualni odnos.

"Bila je totalno seksualno ugrožena i nije bilo šanse da me pusti van", rekao je Dieter i dodao da je, prije tog uskrsnog ponedjeljka, s njome tri puta imao dobrovoljni seks.

"Odlučio sam popiti piće nakon posla kada sam je upoznao i odmah smo se 'skapirali'. Izgledala je jako atraktivno'", kazao je Dieter.

No, nakon prvog dobrovoljnog seksa Dieter je poželio otići. Tada je otkrio da je žena zaključala sobu i sakrila ključ kako ne bi mogao izaći iz stana. Želio sam pobjeći preko balkona, no bilo je previsoko, rekao je.

"Shvatio sam da sam zatočen i morao sam nastaviti sve dok nije zaspala, pa smo se seksali još pet puta", kaže Dieter.

Čim je žena zaspala, Dieter je izašao na balkon i pozvao policiju koja je stigla minutu kasnije. Pustila ih je u stan i smjesta im predložila da se priključe zabavi.

"Policajce je pokušala nagovoriti da im se pridruže, no bezuspješno", stoji u policijskom priopćenju.

Žena je uhićena i potom puštena uz optužnicu za prisilni seks i nasilno oduzimanje slobode.

17.04.2012. 22:41:39
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh