« Fun
objavljeno prije 14 godina
ŠVERC

Policija šokirana rektalnim kapacitetom novog zatvorenika

Neimenovani je muškarac završio u zatvoru zbog remećenja javnog reda i mira, a da mu ne bude dosadno prošvercao je gomilu stvarčica - u vlastitom tijelu

Fotografija vijesti
Više o

duhan

,

zatvor

,

šverc

,

8. prosinca

,

SIPA

Policijski službenici iz Wenatcheea u državi Washington ostali su nemalo iznenađeni kad su otkrili da je novopečeni zatvorenik u svoj novi dom uspio prošvercati upaljač, papir za cigarete, vrećicu duhana veličine loptice za golf, bočicu s tintom za tetovaže, osam igala za tetoviranje, vrećicu marihuane i lulu za pušene duljine par centimetara - i to u vlastitom rektumu.

Muškarac je priveden prije nekoliko dana zbog remećenja javnog reda i mira, izjavili su policijski dužnosnici, a prilikom prvog pregleda potpuno golog zatvorenika ništa nije otkriveno. No, kada je čuvar kasnije u toaletu pronašao plastičnu vrećicu i samoljepivu traku, zatvorenik je ponovo ispitan i pregledan da bi na kraju ipak priznao što je učinio i predao robu.

Narednik John Kruse iz Policijske uprave Wenatachee rekao je za Wenatachee World kako su svi ostali začuđeni onime što je zatvorenik učinio. „Kako samo sve to tamo nagurati", čudio se Kruse. „Količina duhana je bila poprilično impresivna; gotovo 30 grama."

08.06.2010. 13:27:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh