« Fun
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
BIZARNO

Htio je zaprositi, a pogodio ih grom

Richard je sve romantično isplanirao, ali ono što se dogodilo nije nikako mogao predvidjeti

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

vjenčanje

,

nesreća

,

smrt

,

bizarno

,

Pollstar Awards

,

sušeno voće

Richard Butler je htio da njegova djevojka pomisli kako samo pješače u slikovitim planinama Sjeverne Karoline, ali je imao i tajni plan. Kada se popnu na vrh, planirao je izvaditi prsten i zaprositi djevojku.

Dok je par iz Tennesseeja bio na putu, kraj Ashevilla, zagrmilo je tri puta. Treća je munja pogodila 30-godišnjeg Richarda i njegovu 25-godišnju djevojku Bethany. Bethany je na mjestu umrla, a Richard je zadobio opekline trećeg stupnja.

"Ona nije rekao ništa, ja sam se okrenuo, a ona je bila nekoliko metara dalje. Dopuzao sam do nje", rekao je Richard za Ashville citizen. "Pokušavao sam je oživjeti 15 minuta, pokušavao osposobiti mobitel, ali ništa nije išlo."

Kazao je kako ga je udar groma oborio s nogu. "Bio sam okrenuo za 180 stupnjeva i odbačen nekoliko metara", rekao je novinarima. "Noge su mi požutile, cipele su se dimile, osjećao sam kao da mi noge gore.

Njegova je majka, Janet, rekla kako je buduća snaha obožavala planine. "Planinarila je tisuće kilometara i provela nekoliko godina u Utahu samo planinareći."

Par je krenuo nakon pljuska, ali loše se vrijeme vratilo prije nego što su mogli stići na vrh.  
„Njezine posljednje riječi bile su:" Pogledaj kako je lijepo."

Kako je nije mogao spustiti, nesretni je Richard otrčao do prve kuće i sa sinom ocem iz najbliže kuće pozvao pomoć. Spasioci su nažalost došli prekasno. Bezuspješno su pokušavali oživjeti Bethany.

08.06.2010. 11:02:29
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh