« Fun
objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca
VUČJA PATROLA

Policajac uskočio u vozilo stranca kako bi se sklonio od vukova

VIDEO: Snimke CCTV kamera s autoceste u Rusiji prikazuju policijskom službenika kako zaustavlja vozilo; nekoliko sekundi kasnije na scenu stupa 11 vukova

Policajac uskočio u vozilo stranca kako bi se sklonio od vukova
Policajac uskočio u vozilo stranca kako bi se sklonio od vukova (YouTube)
Više o

vukovi

,

promet

,

Rusija

,

policija

Prometni policajac bio je prisiljen uletjeti u vozilo osobe koju je zaustavio na dionici autoceste u Rostovu-na-Donu u Rusiji kako bi se sklonio od čopora vukova. Policajac je blago rečeno prekoravao vozača zbog neispravnog prednjeg svijetla na vozilu kad se u jednom trenutku niotkuda pojavio čopor krvoločnih zvijeri na autocesti M23 u jugozapadnom dijelu Rusije.

Snimke CCTV kamera prikazuju policijskom službenika kako zaustavlja vozilo; nekoliko sekundi kasnije na scenu stupa 11 vukova. Policajac zatim ulijeće u vozilo čovjeka kojega je zaustavio zbog prekršaja. Sve se na kraju dobro završilo - i po vukove i po policajca. međutim, nije poznato je li čovjeku čiji je autoobil poslužio kao spas policajcu pršao bez kazne.

Procjenjuje se da u Rusiji ima oko 30.000 sivih vukova koji zakonski nisu zaštićena vrsta. Štoviše, u nekim dijelova zemlje čak se nudi i nagrada za ubijenog vuka ili otkrivanje jazbine.

17.10.2010. 13:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh