« Zagreb
objavljeno prije 14 godina

Policajac udario homofoba u glavu pa zaradio suspenziju

Zbog remećanja javnog reda i mira tijekom Zagreb Pridea, policija je uhitila trojicu izgrednika

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Mišo Lišanin/CROPIX)

Po odluci načelnika zagrebačke Policijske uprave jedan policijski službenik udaljen je s dužnosti i protiv njega je pokrenut stegovni postupak zbog prekoračenja zakonskih ovlasti i teže povrede službenih dužnosti prilikom jučerašnjega Zagreb Pridea, priopćila je zagrebačka Policijska uprava.

Policijski službenici su, prilikom postupanja zbog remećenja javnoga reda i mira u Gajevoj ulici tijekom jučerašnjeg Zagreb Pridea uporabili sredstva prisile nad trojicom muškaraca koji su vrijeđali sudionike povorke, a jedan od njih je pokušao na povorku baciti pepeljaru.

>> VIDEO: Povorka ponosa veselila se na Zrinjevcu, privedena trojica homofoba

U vrijeme dok je policijski službenik Interventne jedinice postupao prema jednom od prekršitelja zbog remećenja javnog reda i mira u Gajevoj ulici, njegov je kolega prekoračio svoje zakonske ovlasti te je prekršitelja tijekom svladavanja udario nogom u glavu. (hina/metro-portal)

20.06.2010. 20:23:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    mrzimkretene
    21.06.2010. 09:52
    Odvratna policijska seljačina se sad našla praviti pametna. Klinac je kreten ali leži na podu nemoćan. Policajca treba u zatvor strpati i za sva vremena izbaciti iz policije ili mu dati posao u kojem nema nikakve veze s ljudima
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh