« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
INMUSIC 2015

Pojavile su se lažne ulaznice za INmusic festival!

Organizatori INmusic festivala poručuju: Molimo da svoje ulaznice kupujete isključivo na službenim prodajnim mjestima. Veselimo se vašem dolasku!

Ulaznice kupujte samo kod ovlaštenih prodavača
Ulaznice kupujte samo kod ovlaštenih prodavača (Arhiva)
Više o

INmusic 2015

,

lažne ulaznice

Uočeno je da su posljednjih dana u opticaju lažne ulaznice za deseto izdanje INmusica. Brzom reakcijom i detaljnom provjerom utvrđeno je da su se lažne ulaznice i ove godine zaista pojavile te se ovim putem svi zainteresirani posjetitelji upozoravaju da ne kupuju ulaznice putem neprovjerenih prodajnih kanala. Ulaznice za deseto izdanje INmusic festivala još uvijek su u prodaji, a mogu se kupiti putem INmusic Webshopa, u Dirty Old Shopu u Zagrebu te se mogu uplatiti u svim poslovnicama OTP banke u Hrvatskoj.

Ukoliko ne budu rasporodane, ulaznice će se moći kupiti i na službenim blagajnama na ulazu na festivalski prostor. Festivalska ulaznica za sva 3 dana festivala iznosi 349 kuna, a kamperska ulaznica za 7 dana kapiranja je samo 200 kuna. Jednodnevne ulaznice po cijeni od 299 kuna trenutno je moguće kupiti isključivo putem INmusic webshopa, a na festivalskim ulazima cijena dnevne ulaznice će biti 300 kuna.
Web shop će biti aktivan do nedjelje, 21. lipnjau ponoć.

Važno je znati da svaka ulaznica ima nekoliko razina zaštite. Ukoliko dođe do nepodudaranja između dva ili više elementa zaštite, potencijalni posjetitelj neće biti u mogućnosti ući na prostor festivala. Za sve ulaznice kupljene izvan ovlaštenih prodajnih mjesta postoji veliki rizik da se ne radi o originalnim i važećim ulaznicima.

Još jednom se svi koji planiraju posjetiti jubilarni INmusic festival upozoravaju da čuvaju svoj novac odnosno da razmisle prije nego ulaznicu kupe od preprodavača te da svoje ulaznice potraže isključivo na ovlaštenim prodajnim mjestima, a to su Dirty Old Shop u Zagrebu, poslovnice OTP banke te službeni webshop festivala.

Uz valjanu ulaznicu, posjetitelji mogu bezbrižno uživati u tri fenomenalna glazbena dana! Ljeto počinje na INmusic festivalu, a ovogodišnje jubilarno izdanje će uveličati Placebo, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Rudimental (live), Paolo Nutini, Of Monsters and Men, La Roux, Black Rebel Motorcylce Club, Eagles of Death Metal, Frank Turner and the Sleeping Souls, Death Cab For Cutie, Future Islands, Kate Tempest, Aziza Brahim, Batida, Mike Skinner, Rambo Amadeus, Repetitor, Jonathan, Halka, Sassja, Muscle Tribe of Danger and Excellence, Ashes You Leave, The Mirror Trap, Katalina Kicks, NLV (Nikol, Luka i Vedran), The Belle Infidels, Mel & Django Jet, Them Moose Rush, Killed a Fox, Discohernia, Ljetno kino, Zadruga, Mnogi Drugi, Ludovik Meterial i mnogi drugi!

INmusic festival održava se od 22. do 24. lipnja 2015. godine na Jarunu u Zagrebu uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu.
Više informacija o ulaznicama i festivalu na www.inmusicfestival.com

15.06.2015. 11:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh