« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci
STANJE NA CESTAMA

Pojačan promet prema moru i na granici

Promet je pojačan na svim graničnim prijelazima, no nema kilometarskih kolona

Nema katastrofalnih gužvi
Nema katastrofalnih gužvi (Arhiva)
Više o

stanje na cestama

,

granični prijelazi

,

stanje u prometu

Promet je pojačan na svim cestovnim pravcima u smjeru mora. Moguće zastoje i vožnju u koloni očekujte pred naplatom Sveta Helena, na izlasku s autoceste A4 Zagreb-Goričan, pred naplatom Lučko na ulasku na autocestu A 1, na dionici od naplate Lučko do čvora Bosiljevo, pred naplatom Zaprešić na izlasku s autoceste A2 Zagreb-Macelj, te na većini graničnih prijelaza sa Slovenijom i Bosnom i Hercegovinom. 

Izlaz Oštrovica na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb u smjeru Crikvenice i Krka otvoren je za sva vozila, pa više nije potrebno voziti obilazno preko čvorova Vrata, Delnice ili Kikovica.

Na autocesti A2 Zagreb- Macelj (do 14. srpnja) na čvoru Krapina zatvoren je ulaz na autocestu u oba smjera. Obilazak je državnom cestom D1. U zoni čvora Zaprešić, na spomenutoj autocesti, u oba smjera zatvoreni su pretjecajni traci. 

Zabrana prometovanja za teretna motorna vozila iznad 7,5 t, važi danas do 14 sati, a u nedjelju od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama, kao niti na državnoj cesti D1.

14.07.2012. 08:11:56
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh