« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
STANJE NA CESTAMA

Pojačan promet prema moru, ali nema gužvi

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora i unutrašnjosti posebice na autocestama, naplatnim postajama i graničnim prijelazima te HAK moli vozače za strpljenje

Fotografija vijesti
Više o

Hrvatske autoceste

,

HAK

,

stanje na cestama

Iako za sada nema gužvi i čekanja, promet na cestama prema moru je pojačan, javlja HAK.

Kod naplatnih postaja Lučko zasada nema dužih čekanja. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskoga Broda (obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani), a na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba (obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod-istok), navodi HAK.

Do 19. kolovoza u 18 sati zbog radova zatvorena je državna cesta D34 kroz grad Slatinu. Obilazak za osobna vozila je: Slatina(D2)-Nova Bukovica(ŽC4045)-Miljevci(ŽC4038)-Čađavica(D34), a za teretna: Slatina (D2)-Našice(D53)-Donji Miholjac (D34) i dalje prema Osijeku.

U Zagrebu je do 19. kolovoza zbog rekonstrukcije sjevernog kolnika Slavonske avenije zatvorena dionica od Ulice Hrvatske bratske zajednice do Savske ceste.

Ulazak osobnih vozila pojačan je na graničnim prijelazima Macelj, Pasjak i Rupa uz čekanja od oko 15 min. Trajekti voze prema plovidbenom redu, izvijestio je HAK.

07.08.2011. 09:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh