« Žene
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
SAVJETI

Pogreške koje žene rade nakon svađe

OK, posvađali ste se, letjelo je perje, ružne riječi (a možda i tanjuri), no i nakon toga treba živjeti zajedno, a to će biti moguće jedino ako izbjegavate ove pogreške

Kako izgladiti stvari nakon svađe
Kako izgladiti stvari nakon svađe (Shutterstock)
Više o

žene

,

svađa

,

pogreške

Svađe su normalan dio svake veze, barem među normalnim partnerima koji shvaćaju da svatko može (i mora) imati svoje mišljenje i da se ne moraju nužno uvijek slagati oko svega. 

No, takvi su, nažalost, rijetki, pa se svađe prometnu u dugo natezanje, durenje, podmetanja i slične grozote. Žene znaju nakon svađe napraviti neke pogreške koje će situaciju samo pogoršati, pa da vidimo što bi bilo dobro izbjegavati.

Ignoriranje partnera definitivno nije pametno, jer ga u prvom redu vrijeđa, a osim toga teško da će nakon takvog tretmana nakon svađe ikad više u životu poželjeti iskreno reći što ga muči. Naravno, takav stav prije ili kasnije obit će se o glavu jednom i drugom.

Ruku pod ruku s ignoriranjem ide i uskraćivanje seksa, koje također žene vole koristiti kao oružje, no i ono ima dvije jednake strane - onda ni žena nema seksa, mrzovoljna je i ljuta na partnera.

Nemojte nikad koristiti riječi izrečene u svađi kao oružje protiv partnera, jer ste sigurno i vi u žaru svađe ispalili svašta prema njemu, kuda bi stigli kad bi oboje zamjerali na tome - samo u novu svađu.

Zaboravite uzrok svađe, jer će vas inače stalno proganjati i stalno ćete ga spominjati u novim svađama, a pogotovo nemojte reći - nisam tako mislila. Jeste. Možda ste se pregrubo izrazili, ali mislili ste baš to što ste rekli ..

 

30.06.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh