« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
ZAPAMTITE

Pogreške koje radimo prije posla

Većina ljudi ujutro nema viška vremena, no to ne znači kako već u tim ranim satima ne činimo stvari zbog kojih ćemo kasnije požaliti

Nemojte provjeravati e-mail prije odlaska na posao
Nemojte provjeravati e-mail prije odlaska na posao (Shutterstock)
Više o

savjeti

,

jutro

,

pogreške

,

početak dana

Jutro bi trebalo biti najbolje doba dana, kad ste se ustali odmorni i radite svoje male rituale koji će vam osigurati energiju i dobro raspoloženje u danu koji je pred vama.

Naravno, rijetko je upravo tako ... a umjesto da krivimo sve oko sebe, pometimo prvo pred svojim vratima i provjerimo radimo li neku od ovih uobičajenih jutarnjih pogrešaka koje će nam pokvariti dan.

Odgađanje vježbanja - ako ste sami sebi rekli da ćete malo kasnije, sigurno nećete uopće vježbati tog dana, a poslije će vas još i gristi savjest, prema tome, umijte se još jednom i krenite.

Provjera e-maila - baš će vam tijekom noći doći neki vrlo važan mail? Pogotovo ako ste ga provjeravali prije spavanja? Teško, no čak i ako dođe pa morate odgovoriti, vjerojatno ćete nešto pogrešno napisati. Odredite vrijeme za provjeru e-maila i držite se toga, to dokazano smanjuje stres.

Tuširanje u toploj vodi - tako ćete jedino poželjeti vratiti se u krevet i biti pospani cijeli dan. Ako se tuširate ujutro, neka bude s vodom koja je više hladna nego mlaka, buđenje je zagarantirano.

Doručak s ugljikohidratima - palačinke, kroasani s marmeladom ili čokoladom i slična hrana nisu dobar doručak - napucat će vas energijom koja će se ispuhati točno kad stignete na posao. Integralne žitarice, proteini .. to je ono što vam treba.

Stoga, izbjegnite ove jutarnje pogreške i neka vam dan bude odličan!

31.08.2015. 08:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh