« Život
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
SAVJETI

Pogreške koje morate napraviti u životu

Svi bismo rado bili uspješni u životu, no neke stvari jednostavno moramo naučiti na teži način - na vlastitim pogreškamaa

Na svojim se greškama najbolje uči
Na svojim se greškama najbolje uči (Arhiva)
Više o

život

,

pogreške

,

propala veza

,

propalo prijateljstvo

Život nosi puno iznenađenja i problema, pa ma koliko mi željeli uspjeti, neće nam baš uvijek poći za rukom ono što smo zamislili. Obično nam govore da bismo trebali učiti na tuđim greškama, no neke moramo napraviti i sami.

Tako, recimo, trebamo doživjeti propalu ozbiljnu vezu jer je inače nećete znati dovoljno cijeniti. Bez obzira tko je kriv za prekid, to je lekcija koju ćete pamtiti cijeli život. Jednako tako, treba vam propasti i prijateljstvo kako biste znali što gubite kad ode osoba koja vas voli i podržava, a nije partner.

>> Pogreške koje će vam sigurno upropastiti spoj >>

No, u oba slučaja naučit ćete i puno o sebi i shvatiti kakva osoba stvarno želite biti. Treba vam i pogrešan izbor karijere, jer prvi posao bit će najčešće nešto što mislite da želite raditi, ali prave sklonosti možete shvatiti tek kad vam propadne prva varijanta.

Dobro je i ostati bez novaca, zvali mi to probušenim džepovima ili osobnim bankrotom - tek ćete tada naučiti cijeniti novac i sav trud koji ulažete kako bi ga zaradili.

>> Najčešće financijske pogreške bračnih partnera >>

Sve u svemu, na svojim se pogreškama najbolje uči

09.03.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh