« Žene
objavljeno prije 7 godina
HE HE

Pogled otkriva što muškarac zapravo želi

Ako gleda izravno u vaše oči i zadržava pogled, želi se s vama povezati na emocionalnoj razini, ali ako mu pogled bježi...

Samo pratite njegov pogled
Samo pratite njegov pogled (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

poziv na seks

,

pogledi

Muškarci vole "dobro pogledati" ženu, ma koliko to zapravo bilo prilično neugodno ljepšem spolu, no u tome ima i jedna dobra stvar - možete odmah znati želi li on samo seks ili traži nešto značajno i dugotrajno.

Recept je zapravo jednostavan - pratite njegov pogled i ustanovite gdje se na vama zadržao. U slučaju da vas gleda izravno u oči i pogled mu ne bježi, njegova je želja povezati se s vama na emocionalnoj razini (što svaka žena, kao što dobro znamo, želi=.

No, ako mu pogled bježi prema dolje po vašem tijelu, namjere su mu, barem na samom početku, bitno različite - želi samo seks, a poslije što bude...

Kako bi dokazali ovu zanimljivu teoriju, znanstvenici su ispitanicima pokazali dva seta crno-bijelih fotografija. Na prvim fotkama bili su heteroseksualni partneri koji su prikazani u povezivanju na ne nužno romantičan način, a drugi set fotografija pokazivao je parove kako gledaju direktno u kameru.

Ispitanici su zatim trebali odlučiti je li raspoloženje parova na slikama erotično ili romantično. Svi koji su sudjelovali u istraživanju, bilo muškarci ili žene, koncentrirali su se na lica parova kada su rekli da je raspoloženje romantično. S druge strane, njihov fokus bio je više na tijelima ako su uočili želju za seksom.

Dobro, nemojte odmah zaključiti da vas svaki muškarac želi u krevetu ako je prešao pogledom po vašem tijelu, no kad se približi i započne razgovor na taj način, možete biti sigurni da mu je u tom trenutku samo to na pameti.

07.05.2017. 21:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh