Metro-portal.hr

objavljeno 07.05.2017. 21:31:00
HE HE

Pogled otkriva što muškarac zapravo želi

Ako gleda izravno u vaše oči i zadržava pogled, želi se s vama povezati na emocionalnoj razini, ali ako mu pogled bježi...

Samo pratite njegov pogled
Samo pratite njegov pogled (Shutterstock)

Muškarci vole "dobro pogledati" ženu, ma koliko to zapravo bilo prilično neugodno ljepšem spolu, no u tome ima i jedna dobra stvar - možete odmah znati želi li on samo seks ili traži nešto značajno i dugotrajno.

Recept je zapravo jednostavan - pratite njegov pogled i ustanovite gdje se na vama zadržao. U slučaju da vas gleda izravno u oči i pogled mu ne bježi, njegova je želja povezati se s vama na emocionalnoj razini (što svaka žena, kao što dobro znamo, želi=.

No, ako mu pogled bježi prema dolje po vašem tijelu, namjere su mu, barem na samom početku, bitno različite - želi samo seks, a poslije što bude...

Kako bi dokazali ovu zanimljivu teoriju, znanstvenici su ispitanicima pokazali dva seta crno-bijelih fotografija. Na prvim fotkama bili su heteroseksualni partneri koji su prikazani u povezivanju na ne nužno romantičan način, a drugi set fotografija pokazivao je parove kako gledaju direktno u kameru.

Ispitanici su zatim trebali odlučiti je li raspoloženje parova na slikama erotično ili romantično. Svi koji su sudjelovali u istraživanju, bilo muškarci ili žene, koncentrirali su se na lica parova kada su rekli da je raspoloženje romantično. S druge strane, njihov fokus bio je više na tijelima ako su uočili želju za seksom.

Dobro, nemojte odmah zaključiti da vas svaki muškarac želi u krevetu ako je prešao pogledom po vašem tijelu, no kad se približi i započne razgovor na taj način, možete biti sigurni da mu je u tom trenutku samo to na pameti.

07.05.2017. 21:31:00
http://metro-portal.hr/pogled-otkriva-sto-muskarac-zapravo-zeli/104777/