« Glazba
objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci
NAJAVE

Podrži scenu! podržava Podrži scenu festival

Voljeli bismo s ovim festivalom pokrenuti nešto novo i uspostaviti tradiciju održavanja svake jeseni, stoga na vrijeme rezervirajte svoje karte jer su mjesta ograničena

Podrži scenu festival
Podrži scenu festival (Arhiva)
Više o

klub Močvara

,

Podrži scenu festival

Ponosno vas pozivamo na prvo izdanje Podrži scenu! podržava Podrži scenu, festivala koji će se održati u Močvari 2. i 3.10.2021.!

Projekt je nastao kao suradnja dvije platforme istog imena i sličnih interesa: Močvarnog koncertnog programa Podrži scenu! i web portala Podrži scenu.
Ideja festivala predstavljanje je novih glazbenika s područja cijele Hrvatske pa ćete tako u ova 2 dana moći čuti 6 žanrovski različitih izvođača iz 6 različitih gradova (Zagreb, Rijeka, Pula, Sisak, Koprivnica i Križevci), a paralelno s tim pogledati i izložbe slika i fotografija naših mladih likovnih umjetnika čiji radovi će biti izloženi u prostoru kluba.

Podrži scenu! Močvarni je koncertni program čiji je cilj dati priliku mladim, neafirmiranim bendovima i izvođačima da se publici predstave na mjesečnim koncertima. Publika kroz redovni program Podrži scenu! od 2011. može uživo čuti autorske bendove iz raznih hrvatskih gradova koji djeluju u različitim žanrovima.
facebook.com/podrziscenu
mochvara.hr/podrziscenu

Podrži Scenu portal nastao je u veljači prošle godine, prvotno kao Instagram profil, sa željom osnivačica da populariziraju i približe domaću i regionalnu nezavisnu, alternativnu scenu široj publici. Kako je profil rastao, rasla je i njihova ideja o širenju pa se sa samo glazbene umjetnosti šire i na likovnu, počinju obilaziti i dokumentirati svirke koje se održavaju, kreiraju playliste te uvode neke nove kategorije. U lipnju 2021. izlaze s webom i Facebook profilom.
podrziscenu.com
instagram.com/podrziscenu

Početkom ljeta Podrži scenu! koncertni program i Podrži scenu portal sastaju se na Močvarnoj terasi te dogovaraju svoju prvu suradnju za koncertni videomagazin Videodrum. Na tom se sastanku ujedno rađa ideja za Podrži scenu! podržava Podrži scenu festival, oboje vođeni vizijom o stvaranju platforme koja će mladim umjetnicima pružiti prostor da se izraze i približiti ih publici. Voljeli bismo s ovim festivalom pokrenuti nešto novo i uspostaviti tradiciju održavanja svake jeseni, stoga na vrijeme rezervirajte svoje karte jer su mjesta ograničena!

Subota, 2.10.2021.
20:15 OCHI (Rijeka)
21:00 MUNCHMEN (Zagreb)
22:00 KIDS FROM THE SKY (Križevci)

Nedjelja, 3.10.2021.
20:15 GRGUR VIŠIĆ (Pula)
21:00 ŠARENA POJAVA (Sisak)
21:45 GRINDED GRIN (Koprivnica)

Upad je besplatan.
Lokacija: Močvarna terasa
Covid putovnice nisu potrebne.

15.09.2021. 12:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh