« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
MIAMI THONG LIFT

Podizanje stražnjice vlastitim masnoćama novi trend među poznatima

Masnoća iz trbuha i bedara izvađena liposukcijom prolazi proces pročišćavanja i zatim se injektira u mišićne slojeve stražnjice

Podizanje guze vlastitim masnoćama novi trend među poznatima
Podizanje guze vlastitim masnoćama novi trend među poznatima (Shutterstock)
Više o

stražnjica

,

liposukcija

,

guza

,

Žrnovnica

,

banke sperme

Ako mislite da zaostajete za posljednjim trendovima iz svijeta ljepote, pridružite se posljednjoj groznici koja je zahvatila poznate osobe. Naime, zahvat „Miami Thong Lift", koji je predstavljen na konferenciji britanskih estetskih i plastičnih kirurga (BAAPS) ovoga tjedna, temelji se na korištenju masnoće izvučene liposukcijom iz područja bedara ili trbuha. Masnoća prolazi proces pročišćavanja i zatim se, za razliku do drugih kozmetičkih procedura, injektira u slojeve mišićnog tkiva stražnjice.

Na taj se način mijenja oblik mišića - iz spljoštenog u zaobljeni - a obzirom da se koristi masnoća samog pacijenta, ne postoji opasnost od odbijanja tkiva ili infekcija. Injektirana masnoća sadrži matične stanice koje se mogu pretvoriti u novo tkivo što znači da se premještanjem masnoće može stvoriti nova količina kolagena, a to bi pak sigurno poboljšalo teksturu kože i njenu čvrstoću.

Sam operativni zahvat traje nekoliko sati i može se obaviti pod lokalnom anestezijom. Poznate osobe koje prate ovaj trend su „operacijska" pin-up diva Heidi Montag, a špekulira se da su pred njim pokleknule i žene popunjene pozadine poput Kim Kardashian, Jennifer Lopez i Mariah Carey. Biste li se vi odlučili na takvo što?

30.09.2010. 17:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh