« Život
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
SVE JOJ PRIZNAO

Pod lažnim identitetom na Facebooku otkrila suprugovu nevjeru

Stephanie Davies provela je posljednje mjesece svojeg braka usavršavajući govor tinejdžera kako bi na internetu otkrila muža za kojeg je sumnjala da ju vara

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Daily Mail)
Više o

Facebook

,

nevjera

I tako je na Facebooku kreirala profil seksi plavuše pod imenom Laura Willsham. Zatim je svojem suprugu Simonu Oldhamu poslala zahtjev za prijateljstvom. Ono što je nakon toga uslijedilo uništilo je njihov brak.

˝Predstavila sam se kao 21-godišnja plavuša, pa sam morala i komunicirati na taj način˝, objašnjava. ˝Koristila sam kratice, čak dodavala i pogreške kako bi sve izgledalo autentično.˝

U svojoj namjeri je i uspjela jer se 44-godišnji Simon uhvatio u zamku. Njegovi odgovori novoj Facebook prijateljici bili su prepuni seksualnih aluzija, a kulminirali su prijedlogom susreta.

Kroz razgovore na Facebooku, skrivena lažnim identitetom, Stephanie je otkrila jednu sasvim novu suprugovu stranu. ˝Lauri˝ je muškarac otkrio da ima ljubavnicu koju bi odmah ostavio ako se ona odluči spetljati s njim.

Bijesna supruga, koja je par tjedana ranije rodila njihovu kćer Stellu, dogovorila je sastanak sa suprugom i kao Stephani i kao Laura, a nakon što je suprug izmislio nekakvu laž kako bi se mogao naći s tajanstvenom djevojkom s Fejsa, odlučila mu je sve reći u lice i ostaviti ga.

I dok je ona još bijesna na bivšeg supruga i na sebe, on je već ušao u novu bračnu zajednicu sa svojom ljubavnicom. Simon je sličnu stvar napravio i ranije. Zbog Stephanie je ostavio svoju dugogodišnju djevojku i njihovo dijete.

15.01.2010. 20:03:45
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh