« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina
GUŽVE

Počinje vikend odlaska na more, gužve i nesreće na cestama

Osim sudara u Marijanskom tunelu u Splitu promet usporavaju i radovi koji nisu gotovi

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (HAK)
Više o

gužve A1

,

stanje u prometu HAK

Zbog teške prometne nesreće prekinut je promet u Splitu u Marijanskom tunelu. Obilazak je lokalnim prometnicama.

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora, kao i na autocestama A 2 Zagreb-Macelj, A 3 Bregana-Lipovac, A 4 Zagreb-Goričan i na autocesti A 1 od naplate Lučko prema Karlovcu. Dužih čekanja i poteškoća nema, a vozače molimo za strpljenje. Na dionicama na kojima su u tijeku radovi mogući su zastoji, kao i na prilaznim cestama većih turističkih središta.

Na zagrebačkoj obilaznici (A 3), kod čvora Buzin, od 25. do 27. km, prometuje se usporeno u koloni samo južnom stranom kolnika, zbog radova na sanaciji nadvožnjaka „Klara".

Zbog radova na riječkoj obilaznici bit će zatvorena dionica Orehovica-Diračje u oba smjera od ponoći do 06:00 ujutro. Vozit će se obilazno kroz Rijeku.

Svaki dan, u vremenu od 06:00 do 19:00, zabranjeno je pretjecanje teretnim vozilima na Zagrebačkoj obilaznici, između čvorova: Jankomir i Ivanja Reka (A 3) te Popovec i Ivanja Reka (A 4), u cilju povećanja protočnosti i sigurnosti prometa.

Zabrana prometovanja za teretna motorna vozila iznad 7,5 t, u subotu je od 04:00 do 14:00, te u nedjelju od 12:00 do 23:00 na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama, kao i na Ličkoj magistrali (D 1).
03.07.2009. 18:03:05
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh