« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
NAJAVE

Počinje promotivna prodaja ulaznica za četvrto izdanje SuperUho Festivala!

Najavljujemo početak prodaje prvog ograničenog paketa festivalskih ulaznica po promotivnoj cijeni od od 190 kuna, te kamperskih ulaznica koje će se u promotivnom razdoblju prodavati po cijeni od samo 60 kuna

SuperUho 2017 stiže
SuperUho 2017 stiže (Žedno Uho)
Više o

ulaznice

,

SuperUho

,

SuperUho Festival 2017

Nakon uspješnog trećeg izdanja SuperUho Festivala koji je 2016. po prvi put održan u Primoštenu, ovom prilikom najavljujemo datume održavanja četvrtog izdanja festivala od 7. do 9. kolovoza 2017. u istom prekrasnom prostoru nekadašnjeg hotela Marina Lučica.

Od mnogih novosti koje spremamo možda i najbitnija je vezana uz festivalski kamp. Budući je ove godine kamp bio rasprodan uoči samog početka festivala, SuperUho za iduću godinu priprema njegovo širenje na dvostruko veću površinu. Jednako tako će se produljiti i njegovo radno vrijeme pa će kamp biti otvoren već 5. kolovoza u 12:00 sati i radit će sve do 10. kolovoza u 12:00 sati.

Također najavljujemo i početak prodaje prvog ograničenog paketa festivalskih ulaznica po promotivnoj cijeni od od 190 kuna, te kamperskih ulaznica koje će se u promotivnom razdoblju prodavati po cijeni od samo 60 kuna. Komplet koji omogućava posjet svim zbivanjima u sklopu festivala te petodnevno kampiranje na prekrasnoj lokaciji, u ovom prvom promotivnom paketu do 31.12.2016. koštat će samo 250 kuna.

Ugodna i produktivna suradnja s telekomunikacijskom tvrtkom ISKON - generalnim sponzorom svih dosadašnjih izdanja SuperUho Festivala - nastavlja se i ovim četvrtim izdanjem, obećavajući, kao i prethodnih godina, puno zanimljivih popratnih sadržaja, pogodnosti i poklona za posjetitelje.

Objava prvih izvođača uslijedit će sredinom siječnja.

21.12.2016. 12:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh