« Glazba
objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci
curice, pozor

Počinje prodaja ulaznica za Backstreet Boyse

Od srijede, 15. srpnja karte se mogu kupiti na prodajnim mjestima Ticketproa i na njihovom webu

Fotografija vijesti
Više o

Backstreet Boys

,

Backstreet Boys Zagreb

,

This is us!

Backstreet boysi su se vratili i u pomalo promijenjenom sastavu poručuju ''this is us''! Vjerujemo da svi uistinu znaju tko su oni jer su njihove pjesme bile ultimativni hitovi devedesetih godina, a generacije djece su odrastale na hitovima ''Get Down'', '' Shape of My Heart'' i ''I Want it that Way''. Nakon toliko godina, domaća publika ima jedinstvenu priliku 27. studenog 2009. krenuti na putovanje svoje mladosti, a ulaznice za ovaj spektakl mogu se kupiti od sutra.

Iako su mnogi već pospremili ove dečke u spomenare iz osnovne i srednje škole, a njihovi posteri su već odavno skinuti sa zidova, ipak je obožavateljima drago da i nakon toliko godina mogu vidjeti svoje heroje u Hrvatskoj. Prošli tjedan je svaki medij objavio vijest o njihovom dolasku, svatko ima neki komentar na koncert, a na Facebooku se odmah okupila grupa obožavatelja kojih se u svega par dana skupilo nekoliko tisuća!! Komentari nekih od članova su: ''ovaj koncert čekam cijeli život'' i ''to mi je san...'', a svi se slažu da ovaj koncert nikako ne smiju propustiti.

Ovakav interes nije vladao za neki koncert u Zagrebu još od najave U2 koncerta, pa se organizator Lupa promocija pobrinula da kada sutra ulaznice krenu u prodaju ne dođe do pada sustava kako je bio slučaj za koncert irskog benda, te da svaki obožavatelj kupi svoju ulaznicu na vrijeme. Također, i vremenske prilike su puno povoljnije, pa se obožavatelji u dugim redovima pred prodajnim mjestima barem neće smrzavati tijekom noći dok će čekati početak prodaje. Neki su čak najavili i raniji povratak s godišnjeg odmora kako bi bili sigurni da već sutra imaju svoju ulaznicu u ruci.

A ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 200 kuna za stajanje i 250 kuna za tribinu, dok će za komfor lože trebati izdvojiti 500 kuna. Koncert u studenom će zasigurno biti i vizualni doživljaj jer su ovi dečki koji su karijere započeli u crkvenim zborovima i imaju uistinu impresivne vokale, poznati i po revolucionarnim koreografijama i pločicama na trbuhu. Iako je prošlo mnogo godina tijekom kojih su odrasli, oženili se, razvodili i dobivali djecu, a neki su, poput Kevina, zauvijek ostavili glazbu i u potpunosti se posvetili obiteljskom životu, ipak pločice su ostale, pa su dečki odlučili ponovno reći ''Backstreet's back''. Budite u zagrebačkoj Areni i recite na to: ...alright!

 

PRODAJA ULAZNICA

Od sutra se ulaznice po cijeni od 200 kn za stajanje, 250 kn za tribinu i 500 kn za lože mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Ticketproa ili putem njihove web stranice www.ticketpro.hr. Popis prodajnih mjesta potražite na: http://www.ticketpro.hr/jnp/prodajna-mjesta/.

14.07.2009. 20:12:24
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh