« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci
FESTIVALI

Počeo SUNceBEAT festival u Tisnom

SUNceBEAT i ove godine donosi niz zanimljivih događanja, a prvi highlight dogodio se već jučer i to na izvangardenskoj lokaciji, u baru "Lantana" u uvali Čigrađa

SunceBeat otvorio vrata
SunceBeat otvorio vrata (Metro)
Više o

prvi dan

,

SunceBeat

,

Garden Tisno

U srijedu je počeo i sljedeći u nizu od festivala koji se održavaju u Gardenu Tisno, vašim reporterima omiljeni SUNceBEAT.

Ne zato što je bolji ili mnogoljudniji od ostalih, već zato što je prosječna dob publike i izvođača daleko od tinejdžerske pa nam je puno lakše uklopiti se i komunicirati s posjetiteljima.

Iako nešto oskudniji live nastupima, SUNceBEAT i ove godine donosi niz zanimljivih događanja, a prvi highlight dogodio se već jučer i to na izvangardenskoj lokaciji, u baru "Lantana" u uvali Čigrađa, gdje je sinoć pristao jedan od festivalskih party-brodova, a DJ TERRY JONES svojim znalačkim setom prepunim remixeva legendarnih funk/soul hitova potpuno raspametio publiku.

Lantana je i inače poznata kao beach bar u najboljoj mješavini dalmatinsko-tropskog stila, s uvijek izvanrednom glazbom, domaćim vinima i hranom te na, možemo to bez lažne skromnosti ustvrditi, jednoj od najljepših svjetskih lokacija pa nije niti čudo da je sinoćnji party bio tako dobar.

Na istome mjestu trenutno se održava još jedan lokalni festival o kojem ćemo također izvještavati, no nadamo se da će Lantana postati nova Gardenova lokacija.

Danas nas očekuju cjelodnevni nastupi DJeva u Rastovcu, a vrhunce dana svakako će činiti setovi legendarnog GILESA PETERSONA i odmah nakon njega KENNY DOPE-a na beach stageu. Tko je u blizini neka ne propusti vidjeti kako DJiraju pravi majstori, za razliku od ULTRAških kuruzičara. 

26.07.2013. 18:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh