« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci
TISNO

Počeo Electric Elephant

Festival traje još danas na sve tri lokacije, main stage i beach stage u Rastovcu te klub Barbalrella u Prosici

Dobra atmosfera na Electric Elephantu
Dobra atmosfera na Electric Elephantu (Metro)
Više o

Tisno

,

festivali

,

Electric Elephant

,

Garden Tisno

Nakon GARDEN festivala u uvali Rastovac pored Tisnog na Murteru krenuo je i prvi sljedeći u ovoljetnom nizu - ELECTRIC ELEPHANT! 

Festival je počeo u četvrtak laganim zagrijavanjem na beach stageu te se nastavio u petak s programom koji obuhvaća sve pozornice - klub BARBARELLA te veliki stage, na kojem su sinoć ozbiljno prašili A LOVE FROM OUTER SPACE, odnosno DJevi Andrew Weatherall i Sean Johnston. 

U subotu smo vidjeli i prvu poslasticu festivala - nastup legendarnog house producenta i DJa FRANKIE KNUCKLESa. Čovjek koji je izmislio house glazbu te kasnije miksao neke od najvećih disco/soul/funk izvođača današnjice, kao što su CHAKA KHAN, MICAHAEL JACKSON ili WHITNEY HOUSTON (da spomenemo samo neke) odradio je besprijekoran set u trajanju od gotovo tri sata kojim je prošarao kroz sve faze svoje karijere - od old school housea pa sve do tech i dance varijanti.

Festival traje još danas na sve tri lokacije (main stage i beach stage u Rastovcu te klub Barbalrella u Prosici) kada kao glavne atrakcije nastuaju band LOWLIFE te zvijezda electro glazbe DJ JUSTIN ROBERTSON, a zatim i sutra kada rade samo beach stage i Barbarella), a zatim nakon dvodnevne pauze kreće i sljedeći od festivala, popularni SOUNDWAVE.

14.07.2013. 13:24:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh