« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
NEMA OZLIJEĐENIH

Počeli obavijesni razgovori nakon eksplozije u policijskoj postaji u Solinu

Policija je osigurala mjesto događaja gdje obavlja očevid, te ne želi unaprijed govoriti o vrsti eksplozivne naprave bačene u njihovo dvorište

Očevid na mjestu eksplozije
Očevid na mjestu eksplozije (Nikola Vilić/CROPIX)
Više o

bomba

,

eksplozija

,

policija

,

Solin

,

rezultati i tablica

Samo nekoliko sati nakon što je nepoznati počinitelj jutros u 7,12 sati bacio eksplozivnu napravu u dvorište Policijske postaje Solin, u Zvonimirovoj ulici, policija je na obavijesni razgovor dovela više osoba, potvrđeno je to u policiji. "Imamo određene indicije o samom događaju, no za sada je preuranjeno bilo što govoriti dok traje obrada", kazala je glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske Marina Kraljević Gudelj.

Policija je osigurala mjesto događaja gdje obavlja očevid, te ne želi unaprijed govoriti o vrsti eksplozivne naprave koja je bačena u njihovo dvorište, sve dok ne završe očevidne radnje. Pet je vozila, među kojima i njihova službena, oštećeno u eksploziji. Prava je sreća da nitko od ljudi nije ozlijeđen iako su dvojica policajaca u vrijeme eksplozije bili u policijskoj postaji. Iz policije upućuju apel građanima da se sa mogućim informacijama o jutrošnjoj eksploziji u dvorištu policijske postaje jave u najbližu policijsku postaju ili na broj 192.

17.10.2010. 14:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh