« Hrvatska
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
RAZMISLITE

Počele prijave ispita za državnu maturu

Prijave ispita državne mature u ljetnome roku školske godine 2015./2016. počele su danas u podne i završavaju 2. veljače 2016. u 12 sati, objavio je Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja

Treba pažljivo odabrati što će se prijaviti
Treba pažljivo odabrati što će se prijaviti (Arhiva)
Više o

državna matura

,

prijava ispita

Prijave ispita za državnu maturu započele su dana i traju do 2. veljače 2016., a za sad teku bez poteškoća i nepravilnosti i prema planu, potvrdila je glasnogovornica Centra Ana Franić Božić.

Sve informacije o prijavama studijskih programa učenici mogu pronaći na mrežnoj stranici www.studij.hr , a NCVVO na svojim mrežnim stranicama upozorava da su prijave u sustav različite za pojedine kategorije kandidata, te ih pozivaju da prate naslovnicu mrežne stranice www.ncvvo.hr i www.postani-student.hr.

Ispiti državne mature u ljetnom roku počinju 6. lipnja ispitom iz biologije, a završavaju 27. lipnja. I ove godine polažu se tri obavezna ispita - iz hrvatskog jezika, matematike i stranog jezika na osnovnoj i višoj razini, a prema Pravilniku po polaganju državne mature, učenici mogu prijaviti i polaganje ispita iz najviše šest izbornih predmeta.

01.12.2015. 19:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh