« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
FAN PIT

Počela prodaja ulaznica za Dropkick Murphys - samo za fan pit

Uz predočenje ulaznice sa utakmica KHL Medveščaka 10. i 11. ožujka će se moći kupiti ulaznica za koncert po posebnoj sniženoj cijeni od 150 kuna

Dropkick Murphys dolaze u punom sastavu
Dropkick Murphys dolaze u punom sastavu (Twilight Promotion)
Više o

koncert

,

Šalata

,

Dropkick Murphys

Krenula je prodaja ulaznica samo za „fan pit" za koncert američkih irish/celtic punk rock legendi Dropkick Murphys koja će teći samo u ˝Zig Zag Fan Shop-u˝ u Zagrebu, u Praškoj 10 i to samo od ponedjeljka 17. ožujka do petka 21. ožujka. Uz predočenje ulaznice sa utakmica KHL Medveščaka 10. i 11. ožujka će se moći kupiti ulaznica za koncert po posebnoj sniženoj cijeni od 150 kuna!

Za ostale koji neće imati ulaznice sa tekme Medvešćaka 10. i 11. ožujka je cijena 170 kn. Broj ulaznica za „fan pit" je limitiran na 616 komada. Pored toga svi koji će ulaznice kupiti u ˝Zig Zag Fan Shop˝ od 17. do 21. ožujka ulaze u bubanj iz kojeg će 6 sretnika biti izvučeni na Radiju 101  i dobiti ulaz na „meet & greet" sa Dropkick Mujrphys, besplatnu ulaznicu i gratis pivo! Od 24.ožujka ulaznice kreću u redovitu prodaju.

Na koncertu Dropkick Murphys koji se održao 18. ožujka 2011. u bostonskom ˝House of Blues˝ je kao specijalan gost nastupio Bruce Springsteen, a u Hrvatskoj će ih podržati KHL Medveščak u sklopu akcije ˝Vruće & hladno - R´n´R & hokej zajedno˝!

Naime, dvije pjesme; ˝Time to Go˝ i ˝The Boys are Back˝ ovog legendarnog benda, svojevrsne su ˝himne˝ hokejašima Medvešćaka.

Nakon rasprodanog koncerta u "Tvornici kulture", početkom 2012. Dropkick Murphys ponovno dolaze u Zagreb. Koncert će se održati u ponedjeljak 16. Lipnja na zagrebačkoj Šalati u sklopu europske turneje gdje nastupaju samo na festivalima, što znaći da će ovo biti njihov ekskluzivni solo koncert na ovoj turneji i za razliku od prošlog nastupa u Zagrebu, ovoga puta dolaze u punom sastavu.

17.03.2014. 10:17:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh