« Glazba
objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci
SJAJNO

Pljusak dobre glazbe na Europskom trgu uz Igora Geržinu i Vandu Winter

Ni kiša koja je padala gotovo tijekom cijelog koncerta nije mogla spriječiti Geržinu i bend da i ovom prilikom održe sjajan koncert serijala "Saxmas Fairytale"

Sjajan četvrtak na Europskom trgu
Sjajan četvrtak na Europskom trgu (Sanjin Kaštelan)
Više o

Igor Geržina

,

Vanda Winter

,

Advent na Europskom trgu

Romantičnoj, kišnoj glazbenoj večeri svjedočila su sinoć razdragana lica posjetitelja Adventa na Europskom trgu. Igor Geržina ponovno je priredio odličnu atmosferu uz sjajnu gošću, poznatu glumicu i pjevačicu Vandu Winter.

Ni kiša koja je padala gotovo tijekom cijelog koncerta nije mogla spriječiti Geržinu i bend da i ovom prilikom održe sjajan koncert serijala "Saxmas Fairytale" u romantičnom adventskom ambijentu pod kišobranima. Igorova gošća, vrhunska solistica Komedijinog mjuzikla Mamma Mia, Vanda Winter nije štjedela glasnice izvedbom poznatih svjetskih uspješnica, a publika ju je nagradila velikim pljeskom.

Iako je Geržina i ovaj put suvereno i energično vladao scenom, svakako valja spomenuti vrhunski glazbeni sastav koji ga je pratio, Elvis Penava na gitari, Dubravko Vorih na basu, Jurica Leikauff na klavijaturama i Marko Lazarić na bubnjevima.

Ova glazbena božićna čarolija nastavlja se već sljedeći četvrtak, 21. prosinca kada je Igorova gošća naša najpopularnija mlada kantautorica, Mia Dimšić. Koncert počinje u 20 sati na Europskom trgu.

15.12.2017. 17:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh