« Kultura
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
NAJAVE

Planet DavidiaN projekt u varaždinskom Stadium Bowling Centru

Planet DavidiaN Project je proizvod nekoliko entuzijastičnih umova koji su se složili u namjeri da klasične rock koncerte pretvore u nešto što će iskakati iz granica uobičajenog

Varaždin očekuje dobar show
Varaždin očekuje dobar show (Tomislav Jagar)
Više o

Planet DavidiaN Project

Drugi po redu Planet DavidiaN Project održati će se u Varaždinu, u Stadium Bowling centru (u sklopu trgovačkog centra Lumini).

Kao goste najavljujemo varaždinski country band Double Stop koji će dobro poznatim hitovima zagrijati poznatu im publiku a na pozornici će im se pridružiti njihovi prijatelji, plesni ansambl Country Arizona.

Planet DavidiaN Project je proizvod nekoliko entuzijastičnih umova koji su se složili u namjeri da klasične rock koncerte pretvore u nešto što će iskakati iz granica uobičajenog te tako obogatiti rock scenu koja je nedovoljno posjećena i podcijenjena.

Cilj nam je organizirati koncerte kako diljem Hrvatske, tako i van granica te u svakom gradu u kojem sviramo angažirati po jedan lokalni bend da nastupi na zajedničkoj pozornici.

Ono što je drukčije i čime se osobito ponosimo jest modna revija koja će se održavati za vrijeme svirke, ali ni ona neće biti klasična nego u obliku performensa „Dead Barbie Dolls" za koji smo angažirali plesačice koje će se u kostimima zagrebačke dizajnerice Modne Sove kretati kako po pozornici, tako i kroz publiku te na taj način biti u neposrednom kontaktu sa ljudima. Modna Sova d.o.o. je mala tvrtka osnovana prije godinu dana, prepuna izuzetno kreativnih kostima, večernjih haljina i vjenčanica a na prvom mjestu korzeta, koji naglašavaju ženske obline i ljepotu.

Za glazbeni dio i dobru atmosferu zaduženi su bendovi iz Ljubljane i Zagreba;

Co.Da

Slovenci koji postoje od 2011. Kreativna ekipa koja nema granica ni pravila pri stvaranju glazbe nego jednostavno slijede instinkte. Negdje između alternative i mainstreama stvaraju svoj osobni zvuk. U studenom 2011. izdali su svoj prvi EP „The Dawn of the Black".

DavidiaN, domaćin koncerata

osnovani još 1997. godine, beskompromisni su u stvaranju autorske glazbe koja nastaje odličnom kemijom koja vlada bendom. 2011. na Rovinj Music Festivalu osvojili su prvo mjesto i zaslužili snimanje albuma prvijenca „Planet DavidiaN" u izdanju APEIRON recordsa.

25.03.2014. 08:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh