« Kultura
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
PRIJAVE

Produžene prijave za radionicu afričkih ritmova

U sklopu ETNOFILm festivala održat će se glazbena radionica koja promovira glazbene instrumente zapadnoafričke kulture,

Sjajna radionica afričkih ritmova
Sjajna radionica afričkih ritmova (ETNOFilm)
Više o

ETNOFILm festival

,

radionica bubnjeva

U suradnji s ETNOFILm festivalom etnografskog filma od 24.-26. travnja 2014. u rovinjskom Multimedijalnom centru održat će se glazbena radionica zapadnoafričkih ritmova za početnike. Voditelj radionice je Nenad Kovačić, glazbenik, te član udruge Dyalli za kulturnu suradnju i promicanje afričke kulture u Hrvatskoj. Rok za prijavu je 31. ožujak 2014.

Ova glazbena radionica promovira glazbene instrumente zapadnoafričke kulture, te promiče multikulturalnost i alternativnu glazbenu kulturu. Oživljava ritam prisutan u svakom čovjeku te potiče razvoj motoričkih sposobnosti, memoriju i muzikalnost. Polaznici će naučiti tradicionalne afričke ritmove, solo dionice, te improvizirati i sami stvarati ritmove, što utječe na razvoj motoričkih sposobnosti i memorije. Polaznicima se omogućava sav potreban materijal za vježbu, a trodnevna radionica uključuje i kratko predavanje i prezentaciju o zapadnoafričkim ritmovima i kulturi uz fotografije. Voditelj radionice je Nenad Kovačić, potpredsjednik udruge Dyalli za kulturnu suradnju i promicanje afričke kulture u Hrvatskoj, također iskusni glazbenik i član bendova Antenat, Afion, Naš mali Afro bend i Sevdah Takht Damira Imamovića.

Trajanje radionice je 2 sata dnevno u dogovoru s polaznicima. Broj polaznika za trodnevnu radionicu je ograničen na 10 sudionika, a najmlađa dob polaznika je 15 godina.

Cijena radionice iznosi 225 kuna.

Rok za prijavu je 31. ožujak 2014. na kontakt tamara@etnofilm.com

6. ETNOFILm festival će se tradicionalno održati u Rovinju od 24. - 26. travnja 2014. Uz druženje s gostujućim autorima filmova, posjetitelje očekuje i radionica, predavanja o recentnim vizualno-antropološkim temama te izložba i koncert u popratnom programu. Više informacija na etnofilm.com.

24.03.2014. 13:51:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh