« Kultura
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
KIDS

Čiribu čiriba i vesela zanimanja s policajcem

Vaša će djeca moći saznati sve što ih zanima o životu jednog hrabrog policajca; kako vode brigu o našoj sigurnosti, kako love kriminalce i kako se postaje policajac

Ovaj put gost je policajac
Ovaj put gost je policajac (Menart)
Više o

Čiribu Čiriba i vesela zanimanja

,

policajac

Nakon stomatologa, veterinara, vatrogasca, kontrolora leta, učiteljice razredne nastave, timaritelja životinja, plesne skupine Atomic Dance Factory, hokejaša Medveščaka, glazbenice Pamele Ramljak...

deseti po redu „Čiribu Čiriba i vesela zanimanja" 29. ožujka dovodi policajca!

Vaša će djeca moći saznati sve što ih zanima o životu jednog hrabrog policajca; kako vode brigu o našoj sigurnosti? Na koji način hvataju kršitelje zakona? Kako se postaje policajcem uopće? Je li to naporan i težak posao?

Koliko će biti pitanja, ovisi o dječjoj znatiželji, ali možda postoji i nešto što zanima vas - roditelje! Odgovori na sva vaša pitanja o ovom zanimanju očekuju vas u Kulturno informativnom centru (Kic) u 11 sati.

Interaktivni i edukativni program za djecu „Čiribu čiriba - vesela zanimanja s Lukom Vidovićem" do sad je predstavio brojne goste, naučio djecu i roditelje razne zanimljivosti o svakojakim zanimanjima koja nas svakodnevno okružuju, a mnogi su mališani nakon završetka programa, dobili viziju o tome što žele biti kad odrastu. Osim putovanja u svijet jedinstvene iluzije, djecu očekuju hypo poklončići, smijeh, zabava i sudjelovanje u trikovima iz „Lukine čarobne kutije."

S obzirom na ograničeni kapacitet mjesta, a veliku zainteresiranost javnosti, molimo vas da svoje ulaznice rezervirate na vrijeme.

Ulaznice se kupuju isključivo na dan predstave, od 10 - 11 sati u prostorijama Kic-a, Preradovićeva 5/1.

Cijena ulaznice, u slobodnoj prodaji iznosi 25 kuna, no ukoliko rezervirate svoje ulaznice na vrijeme na rezervacije@menart.hr, iste kupujete na dan eventa po cijeni od 20 kuna.

Sve novosti možete pratiti na facebook stranici Menart Kids  ili na www.menart.hr.

25.03.2014. 10:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh