« Lifestyle GASTRO
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
LJETNA POSLASTICA

Pizza-lubenica

Lubenica je posebno prigodna za grickanje jer sadrži veliku količinu vode koja je ovih dana potrebna za hidrataciju, ne sadrži puno kalorija, a zasitna je

Luda ljetna pizza
Luda ljetna pizza (Pinterest)
Više o

pizza

,

lubenica

Ako je lubenica u pitanju, mora biti svježe i mora biti ukusno. Često u frižideru imamo sastojke od kojih bismo mogli izvoditi prava čuda- kad bismo se samo sjetili kombinitirati ih na neki novi način.

Bilo da se radi o dječjem rođendanu ili vam je jednostavno vruće, ovom poslasticom možete se poslužiti da donesete malo boje vašem stolu i malo vitamina vašem želucu. Vrlo je lagana za pripremu tako da ju možete pripremiti uz pomoć najmlađih članova obitelji.

Lubenica je posebno prigodna za grickanje jer sadrži veliku količinu vode koja je ovih dana potrebna za hidrataciju, ne sadrži puno kalorija, a zasitna je, što znači da će dobro djelovati i na ljetnu liniju.

Evo što će vam biti potrebno za pizza-lubenicu:

Lubenica narezana na šnite (poslužite ju s korom jer ju je tako lakše držati u ruci)

Šlag ili čvrsti jogurt

Komadići nekog drugog voća, čokolade, žitnih pahuljica, orašastog voća ili kokosovog brašna

Jednostavno namažite šlag ili jogurt na šnitu lubenice i posipajte ju mješavinom voća prema vašoj želji. Ne zaboravite pizzu-lubenicu pojesti rashlađenu kako bi svi sastojci ostali svježi i čvrsti.

Dobar tek!

Piše: Andrea Holi
05.08.2017. 11:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh