« Lifestyle GASTRO
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
Fina pizza

Pizza akrobati, Gustafi i Nikolina Pišek lansirali prvi internet portal za pizzerije

Na svečanoj proslavi povodom lansiranja portala www.finapapizza.com okupilo se 400 vlasnika pizzerija, pizza-majstora i VIP gostiju

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Finapizza)
Više o

fina pizza

,

Nikolina Pišek

METRO Cash & Carry Hrvatska jučer je svečanom proslavom u hotelu Antunović obilježio lansiranje prvog internet portala za pizzerije i špageterije u Hrvatskoj - www.finapapizza.com. Proslavu, koju je pred 400 vlasnika pizzerija i pizza-majstora iz cijele Hrvatske vodila Nikolina Pišek, obliježio je spektakularan nastup profesionalnih pizza-akrobata talijanske škole Pizza.it, a posebni gosti programa, koji je uz Gustafe trajao dugo u noć, bili su talijanski ambasador Allessandro Pignatti, poznati talijanski pizza-majstor  Allesandro Negrini i predsjednik Udruge restoratera Hrvatske, Miroslav Folnegović.

Proslavu je otvorio predsjednik uprave METRO Cash & Carry Hrvatska gospodin Adriaan De Wit, a glavna točka programa bio je "Pizza show" - Allesandro Negrini, bivši europski prvak i direktor škole Pizza.it School i akrobatski tim predvođen Umbertom Napolitanom, članom talijanske reprezentacije i dvostrukim pobjednikom natjecanja "Mondo della pizza acrobatica", tijekom nastupa su u svoje koreografije s tijestom za pizze uključivali i publiku, jednu od gledateljica "odjenuli" su u tijesto promjera 2 metra, a na kraju su pripremili 100 pizza za degustaciju. Ostatak večeri Gustafi su očekivano pretvorili u pravu "feštu".

Portal za pizzerije i špageterije Finapapizza.com dio je METRO-ovog projekta "Pizza-recept odlične suradnje" i novost je na hrvatskom internetskom tržištu. Portal Finapapizza.com povezan je s portalom dnevnik.hr, jednim od 10 najposjećenijih portala u Hrvatskoj, a sadržaj portala uređuju profesionalni gastro novinari.

Posjetitelji portala prema različitim kriterijima (lokacija, ponuda, dostava i sl.) mogu pretraživati opsežnu databazu picerija i špageterija koja sadrži detaljne opise objekata i usluga, jelovnike i cijene, fotografije i dodatne informacije koje pizzerija želi predstaviti. Osim detaljnog preglednika, portal nudi i razne zabavne sadržaje kao što su recepti, gastro info, druga strana pizze i video.

 

11.12.2009. 15:51:58
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh