« Glazba
objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci
NOVOSTI

PipsChips&Videoclips - novi singl Kung Fu lekcije

Točni kao sat, PipsChips&Videoclips i prije ove zime objavljuju novi singl naziva Kung Fu lekcije

Kung fu lekcije
Kung fu lekcije (Arhiva)
Više o

novi singl

,

Pips Chips & Videoclips

,

Kung fu lekcije

Kung fu lekcije peta je pjesma u posljednje dvije godine koju Pipsi objavljuju u polugodišnjem ritmu (Jacques Cousteau, K1, Tek da nas podsjeti, 3PM).

Posolili smo se prstohvatom seventies-porno movies sounda, mada, ako mene pitate, štogod svirali uvijek je prisutan taj punkerski gen u kojem glavom bez obzira bježimo od predvidljivosti i kalupljenja. KUNG FU LEKCIJE plesna je gorko­-slatka funky glupačica. Zezamo se, što drugo preostaje!?" - objašnjava Dubravko Ivaniš.

Na pjesmi gostuje Yaya na vokalnom solu, mada je „gostovanje" prilično promašen termin. Naime, Yaya je odavno domaća u Pipsima.

Dubravko nastavlja: "O albumu ne razmišljamo jer se ne vidimo u konceptu koji je, barem kod nas, tržišno potpuno deplasiran. Albume nitko ne sluša, a nekmoli kupuje jer svima nam je koncentracija konačno srozana na razinu kretenizma - 3 minute najviše."

Pjesmu Kung Fu lekcije moguće je poslušati na Bandcamp profilu benda, a prve prilike za čuti ju uživo imat će Rijeka, 16.11., u Pogonu Kulture te Zagreb, 1.12., na Pozitivnom koncertu.

CREDITS:

Muzika: Dubravko Ivaniš/Ivan Božanić

Riječi: Dubravko Ivaniš

Muzička produkcija i aranžman: Ivan Božanić

Miks i mastering: Jurica Ferina i Pavle Miholjević

Ilustracija: Jadranka Ivaniš Yaya

Likovno oblikovanje: Olja Popadić

Izdavač: Dan, Mrak

25.10.2018. 12:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh