« Zagreb
objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci
GROWING UP!

Piknik za školarce – JoomBoos Meetup

U subotu će posjetitelji uživati u druženju s poznatim youtuberima Rastom na Joomboos meetupu, a u nedjelju sa Saamo Petrom i Markom Cuccurin

Bit će sjajno, dođite!
Bit će sjajno, dođite! (Arhiva)
Više o

Meetup

,

Growing up

,

Joomboos

Hej, hej,...  samo na Growing Up-u ponovo Piknik za školarce u organizaciji 24 sata i druženje sa poznatim Joomboosovcima. Ne propustite priliku doći, poslikati se i podružiti se s njima jer zabava je zagarantirana! 

U subotu će posjetitelji uživati u druženju s poznatim youtuberima Rastom na Joomboos meetupu, a u nedjelju sa Saamo Petrom i Markom Cuccurin. 

Osim demonstracija različitih sportova, iskusni treneri djeci će pomoći da odaberu sport po mjeri, a u tome će im pomoći i Zvijezdin Rajko. Youtuberi The Sikrt, 10Fico i Bruno izazvat će male posjetitelje na sportski challenge: sklekove, stoj na rukama, čučanj.

Na sajmu Growing Up predstavljamo i najuspješnije hrvatske školarce koji su osvojili medalje na međunarodnim natjecanjima. Prezenteri Antonio Magnabosco (višestruki pobjednik državnih natjecanja iz kemije, 4. mjesto na međunarodnom natjecanju Grand Prix Chemie2018., 3. mjesto Ljepota kristalnih ploha, 2. mjesto Međunarodne kemijske olimpijade 2018.)  i Amalka Perović (sudionica više državnih natjecanja iz kemije, Međunarodnog turnira mladih prirodoslovaca IYNT) na pozornici će izvoditi različite kemijske pokuse u koje će uključivati i publiku.

U subotu, predvečer, nastupit će pjevačica Stela Paradžik. 

Ulaz na Growing Up, sudjelovanje u programu i parking oko Zagrebačkog velesajma su besplatni.  Radno vrijeme je od 10,00 do 19,00 sati.

Više o sajmu možete doznati na našoj web i Facebook stranici. 

04.09.2019. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh