« Horoskop
objavljeno prije 29 dana i 7 sati

Pijetao - godišnji kineski horoskop za 2020. godinu

Ovo je godina turbulentnih promjena prepuna uspona i padova, tako da treba ostati čvrsto na zemlji kako bi sve prošlo bez ožiljaka

Pijetao - godišnji horoskop za 2020.
Pijetao - godišnji horoskop za 2020. (Metro)
Više o

horoskop

,

kineski horoskop

,

Pijetao godišnji horoskop

Kineski godišnji horoskop za znak Pijetla u godini Štakora govori pripadnicima ovoga znaka o godini turbulentnih promjena prepunoj uspona i padova, tako da treba ostati čvrsto na zemlji kako bi sve prošlo bez ožiljaka.

Pijetlovi će doživjeti mnoge uspone i padove, osobito u međuljudskim odnosima. Bez obzira na to je li riječ o poslu, ljubavnim odnosima ili obiteljskom životu, ne donosite odluke bez razmišljanja o tome kako će one utjecati na osobe koje volite.

Iznimno ste darežljiva osoba koja voli darivati najbliže osobe u svojem životu. To je prekrasna karakteristika, no ipak suzdržite se od pretjeranog i nepotrebnog trošenja.

Sve će biti u redu, samo uz uvjet da na samom početku zacrtate jasan plan. U protivnom vas nedostatak fokusa može dovesti do frustracije i razočaranja. Veliko zadovoljstvo predstavljat će vam zabavljanje drugih pa ćete se rado povući u udobnost svog doma i vrijeme provoditi s obitelji i prijateljima.

Očekuju vas i manji zdravstveni problemi - rješavajte ih na vrijeme, odnosno prije eventualnih komplikacija.

Godine Pijetla: 1933., 1945., 1957., 1969., 1981., 1993., 2005., 2017.

Provjerite što vas očekuje u godini Štakora
   


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja 

Pročitajte i Veliki godišnji horoskop za 2020. te Mjesečeve mijene u 2020.

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

23.01.2020. 17:51:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh