« Horoskop
objavljeno prije 2 godine

Koza - godišnji kineski horoskop za 2020. godinu

Ovo je godina bogatstva, zdravlja, sreće i lijepih putovanja, ukratko stjecanju dragocjenih životnih iskustava

Koza - godišnji horoskop za 2020.
Koza - godišnji horoskop za 2020. (Metro)
Više o

horoskop

,

kineski horoskop

,

Koza godišnji horoskop

Kineski godišnji horoskop za znak Koze u godini Štakora govori pripadnicima ovoga znaka o godini bogatstva, zdravlja, sreće i lijepih putovanja, ukratko stjecanju dragocjenih životnih iskustava.

Očekuju vas velika iznenađenja, a pogotovo u karijeri i u društvenim situacijama. Koze bi mogle dobiti ono promaknuće na poslu koje čekaju već neko vrijeme.

Nakon dugotrajnog ulaganja silnog napora u ovoj ćete godini osjetiti napokon blagodati kroz osobno i profesionalno ostvarenje, veliki uspjeh i dostignuća.

Stvari se čine jednako obećavajućim i na romantičnom planu, a nešto bi se moglo izroditi u potpuno neočekivanoj situaciji.

Na početku godine očekuje vas i veći troškovi nego što je to uobičajeno - ne odupirite im se, pogotovo ako su povezani s poslom. Gledajte na njih kao na investiciju u svoju (bolju) budućnost.

Rutina će biti vaš najveći neprijatelj u godini Štakora - i na ljubavnom planu i u zdravlju. Baš zato unesite zdrave promjene koje će oplemeniti vaš život.

Godine Koze: 1931., 1943., 1955., 1967., 1979., 1991., 2003., 2015.

Provjerite što vas očekuje u godini Štakora
   


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja 

Pročitajte i Veliki godišnji horoskop za 2020. te Mjesečeve mijene u 2020.

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

23.01.2020. 17:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh