« Biznis
objavljeno prije 8 mjeseci i 8 dana
BRAVO

PickJobs prepoznat u cijeloj EU

PickJobs, hrvatska tvrtka koja djeluje na području 11 zemalja u sferi zapošljavanja, istaknula se inovacijama temeljenim na znanju i visokim tehnologijama i ispunila sve uvjete za bespovratne potpore

PickJobs
PickJobs (Arhiva)
Više o

startup

,

PickJobs

PickJobs, hrvatska tvrtka koja posluje u čak 11 zemalja u sektoru zapošljavanja, stekla je općeprihvaćenu afirmaciju zbog svojih revolucionarnih inovacija temeljenih na znanju i visokoj tehnologiji.

Tvrtka je uspješno ispunila sve uvjete za nepovratnu potporu iz programa Next Generation EU, usmjerenog na poticanje rasta novostvorenih malih i srednjih poduzeća (MSP) specijaliziranih za inovacije temeljene na znanju ili visokoj tehnologiji, koje su ili potpuno nove ili značajno unaprijeđene u usporedbi s postojećim ponudama na tržištu.

Fond Next Generation EU osmišljen je kako bi podržao projekte u predkomercijalnoj fazi s ciljem budućeg razvoja i komercijalizacije proizvoda/usluga, tehnologija, povećanja proizvodnih kapaciteta povezanih s projektom i povećanja spremnosti poduzeća za investicije.

"Izuzetno smo sretni i uzbuđeni što smo prepoznati diljem tržišta. Naša stalna predanost i napor su se isplatili, a to je prepoznato od strane inicijative Next Generation EU. PickJobs će i dalje promicati multikulturalnost i njegovati ljudske vrijednosti, koristiti umjetnu inteligenciju i strojno učenje u svrhu napretka i transformacije društva. Planiramo otvoriti nova radna mjesta i potaknuti nova zapošljavanja, dodatno se istaknuti na tržištu i unaprijediti kvalitetu poslovanja", izjavili su predstavnici tvrtke PickJobs.

12.10.2023. 11:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh