« Biznis
objavljeno prije 6 mjeseci i 18 dana
BIZNIS

HONOR ima novog direktora regije

Tehnološki div HONOR s novim generalnim direktorom za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju i Austriju

Peter Zhu Di
Peter Zhu Di (Honor)
Više o

Honor

,

Peter Zhu Di

Tehnološka tvrtka HONOR, jedna od vodećih u području tehnoloških inovacija, imenovala je novog generalnog menadžera za područje Hrvatske, Slovenije, Srbije i Austrije. Peter Zhu Di će tako preuzeti važnu ulogu u razvoju i upravljanju tržištem te ugledom HONOR-a i na našem tržištu.

Nakon više od deset godina iznimno uspješnog rada unutar tvrtke HONOR, Peter Zhu Di odigrao je ključnu ulogu u kontinuiranom rastu i razvoju ovog brenda. Na vodećim ulogama u Rusiji, Peter je uspješno pozicionirao HONOR na tržištu te značajno pridonio njegovom uspjehu. Od 2021. do 2022., obavljao je funkciju direktora za strategiju lansiranja proizvoda za regiju Rusije u tvrtki HONOR, a od svibnja 2022. do kolovoza 2023., obnašao je dužnost generalnog tehničkog direktora za Europu. U rujnu je postao generalni direktor za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju i Austriju, što je velika prekretnica u njegovoj karijeri.

Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što imam priliku karijeru nastaviti na poziciji generalnog direktora Hrvatske, Slovenije, Srbije i Austrije. Tvrtka HONOR je Hrvatsku prepoznala kao jedno od ključnih tržišta. Nastavljamo s velikim planovima za rast i napredak brenda koje ćemo realizirati već u sljedećoj godini."- izjavio je Peter Zhu Di povodom nove funkcije koju će obavljati.

Od 2020. godine kada je tvrtka postala neovisna, HONOR kontinuirano radi na unapređivanju svojih uređaja, što rezultira sve većim brojem korisnika širom svijeta.

Tvrtka će nastaviti s fokusom na istraživanje i razvoj, a gradit će i strateška partnerstva kako bi korisnicima ponudila inovativne i visokokvalitetne proizvode. S fokusom i na inovacije, tvrtka posvećeno radi na rješenjima koja olakšavaju svakodnevni život korisnika„, istaknuo je Peter Zhu Di.

Tvrtka je nedavno imala uspješan nastup na sajmu IFA u Berlinu, koji je službeno otvoren glavnim događajem HONOR-a. Također, tehnološki div ima niz uspješnih lansiranja uređaja na europskom tržištu, uz Zhu Dijevo opsežno poznavanje industrije i sposobnost promoviranja marke HONOR na različitim tržištima. Njegov će doprinos nedvojbeno ojačati prisutnost tvrtke i pozitivan utjecaj na okoliš i ljude te donijeti nove prilike za rast i razvoj i na našem tržištu.

12.10.2023. 18:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh