« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca
NAJAVE

Philipsovi monitori na izložbi ISE 2019

Značajke uključuju 4-sided ekrane bez okvira, SuperWide zakrivljene zaslone, zelene inovacije, tehnologiju USB-C i još mnogo toga

SuperWide format je upečatljiv
SuperWide format je upečatljiv (Philips)
Više o

Philips

,

monitori

,

ISE 2019

Od 5. do 8. veljače 2019. Philips Professional Display Solutions sudjeluje u Integriranim sustavima Europe (ISE) 2019, najvećoj izložbi profesionalaca za AV i sustavnu integraciju u svijetu. Posjetitelji su pozvani da otkriju najnovije Philipsove monitore u izložbenom i kongresnom centru Amsterdam RAI, hala 10, štand K170 / H170. Značajke uključuju 4-sided ekrane bez okvira, SuperWide zakrivljene zaslone, zelene inovacije, tehnologiju USB-C i još mnogo toga.

Ugodnost SuperWide formata

Jedna od najupečatljivijih značajki koje će posjetitelji primijetiti među Philipsovim monitorima koji se prikazuju na ISE-u je format SuperWide 32: 9. Od prostora za trgovinu do arhitektonskih tvrtki pa sve do agencija za grafički dizajn, ova vrsta prostora inspirira maštu i osigurava potpunu ugodnost korisnika tijekom cijelog dana zahvaljujući postolju s podešavanjem visine s funkcijama za zakretanje i naginjanje te 1800r krivuljom za prirodniji pregled.

Snaga dodira

Neki od Philips monitora na zaslonu ISE imaju tehnologiju osjetljivu na dodir. Opremljeni Projected-Capacitive (P-Cap) dodirom, oni ne samo da podržavaju do 10 bodova, već pružaju bezbrižnu upotrebu zahvaljujući naprednoj IP54 zaštiti od kontakta, vode i prašine. Ergonomska udobnost je također zajamčena, budući da ovi zasloni uključuju fleksibilan stalak koji korisnicima omogućuje odabir visine ili kuta koji najviše odgovara njihovim potrebama.

Fleksibilnost USB-C priključka

USB-C priključak je moćno, praktično rješenje dizajnirano da poveća produktivnost za današnje višenamjenske, polivalentne profesionalce. Uz tanak, reverzibilni USB-C priključak za jednostavno spajanje s jednim kabelom, kao i brzu USB 3.1 tehnologiju, ovo rješenje za povezivanje korisnicima omogućuje brz i siguran prijenos podataka, punjenje prijenosnih računala i priključivanje perifernih uređaja izravno u monitor za dijeljenje datoteka, gledanje videozapisa i još mnogo toga.

Detaljniji pregled ovogodišnjih izdanja ISE-a:

499P9H -mjerenje ekspanzivnog 49 "(48,8"), ovaj monitor ima zakrivljeni SuperWide LCD zaslon koji lako zamjenjuje dva 27-inčna QHD monitora koji su jedan do drugog. Uz beskonačnu fleksibilnost formata 32:9, 499P9H uključuje široku lepezu inovativnih značajki za povećanu produktivnost i učinkovitu višestruku obradu. To uključuje USB-C priključak za maksimalnu povezanost i brzi prijenos podataka, MultiClient integrirani KVM preklopnik koji korisnicima omogućuje istovremeno upravljanje dvaju zasebnih računala i pop-up Windows HelloTM web kameru s prepoznavanjem lica koja se može lako pohraniti kada se ne koristi, a korisnici uživaju u ugodnom doživljaju i cijeli dan, zahvaljujući ergonomskim značajkama

222B9T and 172B9T - ovi profesionalni monitori imaju tehnologiju osjetljivu na dodir s p-cap senzorom od 10 točaka i pisaljkom, kao i ergonomsku udobnost koju pruža fleksibilno postolje s više položaja. Osim toga, IP54 zaštita daje profesionalcima bezbrižnost da je njihov zaslon siguran od kontakta, prašine i infiltracije vode. Ovi vrlo svestrani monitori također imaju široku lepezu mogućnosti povezivanja, uključujući VGA, HDMI, USB 3.0 i DVI. 221B9T mjeri 21,5 "s TN ili IPS zaslonom dok 172B9T mjeri 17" s TN prikazom.

241B7QGJEB - ovaj 24-inčni (23,8-inčni) Full HD LCD model nalazi se na čelu održivih inovacija. Nudi široku lepezu visokoučinkovitih tehnologija za uštedu energije poput dizajna s pozadinskim osvjetljenjem male snage za optimalnu svjetlinu i minimalnu potrošnju, PowerSensor koji određuje prisutnost ili odsutnost korisnika putem bezopasnih infracrvenih signala i automatski smanjuje svjetlinu monitora te tehnologija LightSensor koja osjeti ambijentalno svjetlo i automatski podešava svjetlinu zaslona. Monitor je sastavljen od lagane, 85% reciklirane plastike nakon potrošnje s TCO Certified Edge i ne sadrži štetne tvari kao što su olovo, živa i PVC / BFR. Sve plastične dijelove karoserije, dijelove metalnog kućišta i materijale za pakiranje također su 100% za reciklažu.

329P9H - ovaj 31.5 "(16: 9) monitor s povećanjem učinkovitosti nudi vrhunski ultra tanki ravan zaslon s UltraClear, 4K UHD rezoluciju za korisnike koji zahtijevaju visoke detalje i pouzdanu točnost boja. Opremljen praktičnim integriranim KVM prekidačem, ovaj monitor korisnicima nudi snagu i mogućnost povezivanja USB-C priključka, praktičnost i sigurnost Windows HelloTM skočne web-kamere i učinkovitost uštede energije PowerSensora.

08.02.2019. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh