« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 5 mjeseci
SAVJETI :)

Philipsov vodič za kupnji Božićnih darova

Zanimljivi i inovativni monitore namijenjene gejmingu, kućnim ili profesionalnim korisnicima idealni su božićni pokloni za sve

Odaberite sjajan monitor za gaming
Odaberite sjajan monitor za gaming (Philips)
Više o

Philips

,

monitori

Dolaze blagdani, najbolje vrijeme za darivanje prijatelja i obitelji. MMD, vodeća tehnološka tvrtka i licencirani partner Philips Monitora, nudi zanimljive i inovativne monitore namijenjene gejmingu, kućnim ili profesionalnim korisnicima kao idealne božićne poklone za sve.

Uživajte igranju uz Philips Momentum liniju monitora

43-inčni Philips 436M6VBPAB prvi je monitor nove Momentum linije dizajniran specifično za kućnu zabavu i gejmere koji preferiraju igranje na igraćim konzolama, a zbog svojih bogatih tehničkih karakteristika pruža odlično i potpuno uranjajuće iskustvo igranja svim korisnicima. Vrhunska kvaliteta slike Philips Momentum 436M6VBPAB monitora nadopunjena je 4K UHD rezolucijom (3840 x 2160 piksela) koja donosi skoro pa kiruršku preciznost na velikodušnom 43 inčnom VA panelu. Osim impresivne veličine i rezolucije, ovaj monitor se može pohvaliti s maksimalnim osvjetljenjem od 1000 nita (1000 cd/m2 ), ultra širokom ljestvicom boja sa 100 postotnom podrškom za BT.709 spektar i 97.6 postotnom podrškom za DCI-P3 spektar koje postižu 8-bitni +2 bitnu dubinu boje FRC (Frame Rate Control).

Idealan poklon za ljubitelje fotografije

Bilo da je fotografija zanimanje, strast, hobi ili svo troje, Philips Monitori imaju sve što je potrebno ljubitelju fotografije da bi izvukao najviše iz svojih fotografija. Philips 4K 272P7 i 328P6VJEB / 00 modeli imaju sve što je fotografu potrebno za precizne, točne i živopisne boje. Oba monitora imaju Ultra Clear 4K rezoluciju, omogućujući korisnicima da vide široku sliku, a i one najsitnije detalje. Model 272P7 se temelji na visokoučinkovitom 27-inčnom panelu i pruža briljantne boje, precizne detalje i poboljšanu jasnoću slike, dok je 328P6VJEB / 00 32-inčni Ultra HD model opremljen UltraWide-Color tehnologijom za širi spektar boja i živopisnu, prirodniju sliku.

Boja, stil, dizajn za vaš dom

Philips 278E9 nudi zakrivljeni 27-inčni, tanki Full HD zaslon za realistične slike i izvanredne kutove gledanja, zajedno s elegantnim dizajnom i vrhunskim performansama slike. Philips 278E9 je tanji i elegantniji nego ikad. Njegov vrhunski dizajn ima trostrani ultra tanki okvir kako bi se dobio glatki izgled bez rubova što utječe na minimalna ometanja i maksimalnu veličinu prikaza slike na ekranu. Ovaj monitor ima zakrivljen VA panel za više iskustva s manje izobličenja čime uređivanje fotografija, pregledavanje weba, gledanje filmova i grafički rad postaju potpuno uranjajući. Ovaj monitor opremljen je svijetlim LCD zaslonom od 27 inča i Ultra Wide-Color tehnologijom. Poboljšana Full HD rezolucija od 1920 x 1080 (16: 9) osigurava izvrsnu kvalitetu slike s jasnim detaljima, dodatnom svjetlinom, snažnim kontrastom i realnim bojama za živopisni prikaz slika.

Monitor idealne veličine za kućni prostor

Uz poboljšanu Full HD rezoluciju i najnoviju Ultra Wide-Color tehnologiju, 27-inčni zakrivljeni Philips 278E8QJAB monitor nudi jedan od najširih raspona boja na tržištu za briljantne slike. To je korisno za različite zadatke: primjerice, s točnom reprodukcijom Ultra Wide-Color, on-line kupci mogu vidjeti točno boju proizvoda koje naručuju - bilo da se radi o automobilu, novoj kuhinji ili odjeći. Uz video, Ultra Wide-Color osigurava da ono što snimate je ono što vidite. Snimatelji i fotografi mogu se osloniti na točnu reprodukciju boja, a filmski promatrači će vidjeti točno ono što je redatelj namjeravao. 

13.12.2018. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh