« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 2 mjeseca
NOVOSTI

Philips predstavlja tri nova modela E9 linije

Živopisne boje u elegantnom dizajnu: novi Philips monitori E9 linije su jednostavno očaravajući, kako izgledom tako i mogućnostima

Philips monitori za dom i ured
Philips monitori za dom i ured (Philips)
Više o

Philips monitori

,

E9

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brend licencirani partner za Philips Monitorse najavljuje tri nova dodatka Philips E-liniji korisničkih monitora. Pod zajedničkim nazivom „E9", ovi modeli zajedno donose besprijekoran dizajn i izvanredne značajke slike za vrhunski užitak gledanja. U veličini od velikodušnih 27-inča sva tri modela dolaze s ultra tankim okvirom i Full HD rezolucijom s Ultra-Wide Color tehnologijom te donose živopisne vizuale i prožimajuće kutove gledanja za povećanu udobnost i uživanje u različitom multimedijalnom sadržaju, bilo kod kuće ili na poslu.

Izvanredna kvaliteta slike

Novi Philips E9 monitori imaju odličan 27-inčni IPS LED širokokutni zaslon. Za razliku od standardnih TN panela, IPS pruža izvanredne slike i točnost boja kao dodatak kutovima gledanja od 178 stupnjeva omogućujući tako gledanje sadržaja iz skoro svih kutova i uživanje u oštrim slikama i živopisnim bojama. Ovi modeli su tako idealni ne samo za gledanje slika, filmova ili pregledavanje web-a već i za profesionalne korisnike koji zahtijevaju veliku točnost boja i dosljednu svjetlinu. Ultra-Wide Color tehnologija obogaćuje E9 modele s posebno širokom ljestvicom boja za još dublje, živopisnije i realnije boje, dok poboljšana Full HD 1920 x 1080 rezolucija pruža fenomenalne detalje, svjetlinu i kontrast za slike skoro kao prave. Osim toga, ovi monitori su udobni i za oči zahvaljujući Flicker-Free tehnologiji koja regulira osvjetljenje i tako smanjuje neugodno titranje ekrana te zahvaljujući Philips LowBlue opciji koja koristeći pametnu softversku tehnologiju reducira štetne kratke valove plave svijetlosti.

Elegantan dizajn

Monitori E9 linije nastavljaju tradiciju pametnog dizajna koji je proslavio cjelokupnu Philipsovu E-liniju. Dostupni u crnoj sjajnoj boji uz elegantno metalno postolje, sva tri 27-inčna modela imaju super tanki 9.94 mm okvir i opremljeni su s AMD FreeSyncTM tehnologijom koja sinkronizira brzinu osvježavanja monitora na brzinu GPU renderiranja za nesmetano i glatko igranje. Ultra tanki okvir monitorima daje elegantan izgled, a korisniku minimalno ometanje gledanja što ga čini idealnim za postavljanje više monitora jedno uz drugog kao i za različite potrebe od grafičkog dizajna pa do profesionalnih aplikacija i gejminga. Osim što ovi monitori izgledaju fantastično, oni su i ekološki prihvatljivi jer su napravljeni od održivih, eko materijala koji zadovoljavaju većinu međunarodnih standarda. Monitori ne sadrže živu i olovo, napravljeni su od 100 posto reciklirane plastike te omogućuju uštedu energije zahvaljujući niskoj potrošnji energije. 

Jednostavno povezivanje

Sva tri E9 monitora opremljena su univerzanlom digitalnom opremom za povezivanje kao što su HDMI ulaz za prijenos visoko kvalitetnih video ili audio materijala s računala na bilo koji AV izvor uključujući i digitalne prijemnike, DVD playere, A/V snimače i video kamere. Osiguravajući još veću udobnost i mogućnosti povezivanja, 276E9QJAB model ima i DisplayPort priključak te ugrađene stereo zvučnike za još veće uživanje u multimedijalnom sadržaju.

E9 obitelj nastavlja rasti

Osim novih 27-inčnih ravnih monitoria, Philps E9 obitelj nastavit će se širiti s nekoliko dodatnih ravnih i zakrivljenih modela koji će svi imati elegantan ultra tanki 9.94 mm dizajn i tehnološke inovacije poput AMD FreeSyncTM tehnologije.

276E9QDSB, 276E9QJAB i 276E9QSB FHD modeli bit će dostupni početkom ožujka ove godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.429 kuna (bez PDV-a), a pratit će ih 23.8-inčni FHD ravni model u svibnju te 21.5-inčni FHD ravni model u lipnju ove godine.

Osim ravnih modela, Philips je razvio i tri E9 zakrivljenih modela za manje izobličenja slike i pojačani učinak uranjanja, a koji će biti dostupni u 31.5-inčnom FHD/QHD formatu te 27-inčnom FHD formatu početkom svibnja ove godine. 

28.02.2018. 13:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh